Libnet.ro
UNICEF

01:05

Influenta alegerilor din SUA asupra cursului euro si dolarului

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Influenta alegerilor din SUA asupra cursului euro si dolarului

Dolarul s-a apreciat fata de euro cand democratii au fost la putere si a pierdut teren in perioada republicanilor, se arata intr-un comunicat de presa al Admiral Markets remis redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Influenta alegerilor din SUA asupra cursului euro si dolarului

Dolarul s-a apreciat fata de euro cand democratii au fost la putere si a pierdut teren in perioada republicanilor. In mandatul lui Barack Obama, in ciuda volatilitatii, cursul de schimb a revenit la cotatiile de acum 4 ani, insa exista premizele unor modificari considerabile in functie de rezultatul alegerilor de maine, se arata intr-o analiza Admiral Markets.

Primul film despre uciderea lui Osama ben Laden va fi difuzat cu doua zile inaintea alegerilor din SUA

Regizorul primului film despre operatiunea in care a fost ucis Osama ben Laden a anuntat ca difuzarea acestuia va avea loc, duminica, cu numai doua zile inaintea alegerilor prezidentiale din SUA, din 6.

Primul film despre uciderea lui bin Laden, difuzat cu doua zile inaintea alegerilor din SUA

John Stockwell, regizorul primului film despre operatiunea de comando in care a fost ucis liderul terorist Osama bin Laden apreciaza ca este putin probabil ca difuzarea peliculei, duminica, la televiziune, sa.

Starbucks si-a majorat profitul in baza cererii din SUA

Compania americana Starbucks Corp. , care detine cel mai mare lant de cafenele din lume, si-a majorat profitul in ultimul trimestru fiscal, in baza noilor produse, care au sustinut vanzarile din SUA.

Autoritatea pietei electricitatii din SUA vrea sa amendeze Barclays

Suma propusa este un record: 470 de milioane de dolari Autoritatea de reglementare a tranzactiilor cu energie electrica din SUA a propus o amenda record de 469,9 milioane de dolari pentru banca britanica Barclays Plc, pentru o presupusa manipulare a pietei locale de profil.

Doar un procent ii desparte pe Obama si Romney. Mai sunt mai putin de 24 de ore pana la alegerile din SUA

A inceput numaratoarea inversa in Statele Unite. Nu ne mai despart nici 24 de ore de startul oficial al alegerilor prezidentiale. Cu o diferenta de doar un procent in sondaje, Barack Obama si Mitt Romney fac un.

Competitie stransa la alegerile prezindentiale din SUA: Cvasi-egalitate pentru Barack Obama si Mitt Romney

Competitie stransa la alegerile prezidentiale din Statele Unite ale Americii. Presedintele in exercitiu Barack Obama si contracandidatul sau republican Mitt Romney sunt in continuare umar la umar, cu 48 de.

Competitie stransa la alegerile prezindentiale din SUA: Cvasi-egalitate pentru Barack Obama ...

Presedintele in exercitiu Barack Obama si contracandidatul sau republican Mitt Romney sunt in continuare umar la umar, cu 48 de ore inainte de alegerile prezidentiale americane, potrivit ultimelor doua sondaje publicate duminica seara, transmite AFP, ctata de b1. ro Barack Obama detine 48% din voturi, in timp ce Mitt Romney il urmeaza indeaproape cu 47%, ceea ce reprezinta o cvasi-egalitate, daca se tinte cont de faptul ca marja de eroare este de +/- 2,55%, conform unui sondaj publicat de Wall .

Piata muncii din SUA aduce cresteri la bursele europene

Bursele din Europa au urmat un curs pozitiv vineri, dupa ce Statele Unite ale Americii au anuntat cresterea peste asteptari a numarului de noi locuri de munca, in luna octombrie.

Reactoarele nucleare din SUA oprite din cauza uraganului Sandy au fost repornite

Cele trei reactoare nucleare oprite in nord-estul Statelor Unite din cauza uraganului Sandy au fost repornite, a anuntat Departamentul american al Energiei. Vineri dimineata, Autoritatea pentru siguranta nucleara a.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )