Libnet.ro
UNICEF

01:05

Autoritatea pietei electricitatii din SUA vrea sa amendeze Barclays

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Autoritatea pietei electricitatii din SUA vrea sa amendeze Barclays

Suma propusa este un record: 470 de milioane de dolari Autoritatea de reglementare a tranzactiilor cu energie electrica din SUA a propus o amenda record de 469,9 milioane de dolari pentru banca britanica Barclays Plc, pentru o presupusa manipulare a pietei locale de profil. continuă pe Ziarul Bursa

Primul film despre uciderea lui Osama ben Laden va fi difuzat cu doua zile inaintea alegerilor din SUA

Regizorul primului film despre operatiunea in care a fost ucis Osama ben Laden a anuntat ca difuzarea acestuia va avea loc, duminica, cu numai doua zile inaintea alegerilor prezidentiale din SUA, din 6.

Cum ii raspunde o stirista din SUA unui telespectator care a criticat-o pentru ca este obeza

O prezentatoare de stiri din SUA a dat o lectie de bun simt in direct, dupa ce a primit un mesaj jignitor de la un telespectator care o acuza ca ofera un exemplu gresit tinerilor prin faptul ca este.

Bursa din SUA se deschide azi

Bursa din SUA NYSE) va reincepe azi trantactiile dupa ce ele au fost oprite in priele doua zile ale acestei saptamani, ca urmare a efectelor produse de uraganul Sandy, informeaza sursele de presa.

Uraganul Sandy tine bursa din SUA inchisa pentru a doua zi consecutiv, o premiera in ultimul secol

Bursa din SUA ramane inchisa pentru a doua zi consecutiv din cauza conditiilor meteo nefavorabile, aceasta fiind o premiera in decurs de peste un secol. Potrivit CNN, operatorii NYSE Euronext si Nasdaq OMX se.

Reactoarele nucleare din SUA oprite din cauza uraganului Sandy au fost repornite

Cele trei reactoare nucleare oprite in nord-estul Statelor Unite din cauza uraganului Sandy au fost repornite, a anuntat Departamentul american al Energiei. Vineri dimineata, Autoritatea pentru siguranta nucleara a.

VIDEO. Campania electorala din SUA provoaca lacrimi in randul copiilor.

O inregistrare video cu o fata in varsta de patru ani care plange in fata parintilor spunandu-le ca nu mai vrea sa mai auda vorbindu-se despre Bronco Bamma si Mitt Romney face senzatie in Statele Unite, intr-un spatiu mediatic saturat de campanie cu cinci zile inainte de alegeri, scrie Mediafax. Inregistrarea, postata pe YouTube de catre mama lui Abigael, surprinde fata in timp ce plange si spune M-am saturat de Bronco Bamma si Mitt Romney. De asta plangi?, se aude vocea mamei. Fata, .

URAGANUL SANDY - Bilantul victimelor din SUA: cel putin 50 de morti.

Sandy, care ar putea fi cel mai puternic uragan care a lovit vreodata Statele Unite ale Americii, a lasat in urma lui dezastru. Uraganul Sandy a provocat moartea a cel putin 50 de persoane pe teritoriul SUA, inchiderea institutiilor si a transportului in comun, intreruperea energiei electrice. Stire in curs de actualizare.

O companie din China vrea sa finanteze cu 40% proiectul de la Cernavoda

Rodin Traicu: Am avut discutii concrete cu companii chineze pentru investitii din energie China Guangdong Nuclear Power Group, o companie din Republica Populara Chineza, intentioneaza sa asigure 40% din finantarea reactoarelor 3 si 4 de la Cernavoda, dupa cum a declarat, ieri, Rodin Traicu, secretar de stat in Ministerului Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri MECMA).

URAGANUL SANDY, imagini LIVE. 18 state din SUA si Washinton au ramas in bezna

Uraganul Sandy face ravagii in continuare in SUA, iar presedintele american, Barack Obama a decretat stare de catastrofa majora in statul New York. Cu un diametru de peste 1500 de km, uraganul afecteaza o.

URAGANUL SANDY, imagini LIVE. 18 state din SUA au ramas in bezna

Uraganul Sandy face ravagii in continuare in SUA, iar presedintele american, Barack Obama a decretat stare de catastrofa majora in statul New York. Cu un diametru de peste 1500 de km, uraganul afecteaza o.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )