Libnet.ro
UNICEF

06:00

VIDEO. Campania electorala din SUA provoaca lacrimi in randul copiilor.

România Liberă România Liberă,
VIDEO. Campania electorala din SUA provoaca lacrimi in randul copiilor.

O inregistrare video cu o fata in varsta de patru ani care plange in fata parintilor spunandu-le ca nu mai vrea sa mai auda vorbindu-se despre Bronco Bamma si Mitt Romney face senzatie in Statele Unite, intr-un spatiu mediatic saturat de campanie cu cinci zile inainte de alegeri, scrie Mediafax. Inregistrarea, postata pe YouTube de catre mama lui Abigael, surprinde fata in timp ce plange si spune M-am saturat de Bronco Bamma si Mitt Romney. De asta plangi?, se aude vocea mamei. Fata, . continuă pe România Liberă

Intalnire online. Richard Gowan, analist ECFR, discuta despre influenta alegerilor americane asupra relatiilor viitoare SUA-Europa

Europa si problemele ei au fost discutate doar marginal in campania electorala din SUA, dar alegerile prezidentiale vor influenta relatiile dintre America si Uniunea Europeana in anii urmatori. Richard Gowan, expert in cadrul European Council on Foreign Relations ECFR), raspunde cititorilor HotNews. ro pe tema efectelor pe care alegerile din SUA le-ar putea avea asupra relatiilor transatlantice. Puneti intrebari folosind formularul de comentarii de la finalul articolului pana joi, 1 noiembrie, ora 13. Richard Gowan va raspunde pana vineri, 2 noiembrie.

USL a furat startul in campania electorala. ...

Cu promisiunea ca-i duce la muzeu, primarul Robert Negoita a luat ieri 320 de locuitori din sectorul 3 si i-a dus la Parlament sa-i cunoasca pe candidatii USL la alegeri. In zilele urmatoare vor urma si alte actiuni similare. USL a furat startul in cursa pentru un loc in Parlamentul Romaniei. Campania electorala pentru alegerile generale incepe oficial pe 9 noiembrie, dar primarul sectorului 3 din Bucuresti, Robert Negoita, a adunat ieri 320 de persoane carora le-a promis ca le duce sa viziteze .

Primul film despre uciderea lui Osama ben Laden va fi difuzat cu doua zile inaintea alegerilor din SUA

Regizorul primului film despre operatiunea in care a fost ucis Osama ben Laden a anuntat ca difuzarea acestuia va avea loc, duminica, cu numai doua zile inaintea alegerilor prezidentiale din SUA, din 6.

Autoritatea pietei electricitatii din SUA vrea sa amendeze Barclays

Suma propusa este un record: 470 de milioane de dolari Autoritatea de reglementare a tranzactiilor cu energie electrica din SUA a propus o amenda record de 469,9 milioane de dolari pentru banca britanica Barclays Plc, pentru o presupusa manipulare a pietei locale de profil.

Cum ii raspunde o stirista din SUA unui telespectator care a criticat-o pentru ca este obeza

O prezentatoare de stiri din SUA a dat o lectie de bun simt in direct, dupa ce a primit un mesaj jignitor de la un telespectator care o acuza ca ofera un exemplu gresit tinerilor prin faptul ca este.

Bursa din SUA se deschide azi

Bursa din SUA NYSE) va reincepe azi trantactiile dupa ce ele au fost oprite in priele doua zile ale acestei saptamani, ca urmare a efectelor produse de uraganul Sandy, informeaza sursele de presa.

Uraganul Sandy tine bursa din SUA inchisa pentru a doua zi consecutiv, o premiera in ultimul secol

Bursa din SUA ramane inchisa pentru a doua zi consecutiv din cauza conditiilor meteo nefavorabile, aceasta fiind o premiera in decurs de peste un secol. Potrivit CNN, operatorii NYSE Euronext si Nasdaq OMX se.

Satula de Obama si Romney, o fetita de 4 ani plange pentru ca s-a saturat de campania electorala (VIDEO)

Barack Obama si Mitt Romney au facut o fetita de 4 ani sa planga cu suspine. Dupa luni de zile de campanie electorala pentru alegerile prezidentiale din 6 noiembrie, Abigael Evans a cedat nervos si a inceput.

Politistii ameninta cu proteste in campania electorala

Sindicatul National al Politistilor ameninta cu proteste in timpul campaniei electorale, fata de reducerea jenanta a sumei alocate, prin rectificare bugetara, pentru drepturile restante, precizand ca politistii vor primi doar 8,66% din dreptul pentru echipament pe 2012.

Politistii ameninta cu proteste in campania electorala, nemultumiti de banii primiti la rectificare

Sindicatul National al Politistilor ameninta cu proteste in timpul campaniei electorale, fata de reducerea jenanta a sumei alocate, prin rectificare bugetara, pentru drepturile restante, precizand ca politistii vor primi doar 8,66% din dreptul pentru echipament pe 2012, informeaza Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )