Libnet.ro
UNICEF

00:08

INFOGRAFIE Datoria ascunsa a Statelor Unite ale Americii

Adevărul Adevărul,
INFOGRAFIE Datoria ascunsa a Statelor Unite ale Americii

Guvernul federal american a dezinformat opinia publica timp de mai multi ani, anuntand o datorie nationala mult mai mica decat cea reala, potrivit raportului unui profesor de economie de la Universitatea California. Potrivit calculelor lui, SUA au o datorie de 70. 000 de miliarde de dolari, valoare de aproximativ patru ori mai mare decat cifrele oficiale, 16. 900 de miliarde de dolari. continuă pe Adevărul

Ponta a confirmat vizita ce o va efectua, saptamana viitoare, in Statele Unite ale Americii

Primul ministru Victor Ponta a confirmat ca va efectua o vizita in SUA, in saptamana viitoare, spunand ca aceasta a fost programata de multa vreme. Eu nu anunt evenimentele externe decat la momentul la.

Statele Unite ale Americii au evitat apocalipsa financiara. Angajatii federali, chemati sa se intoarca la serviciu

Presedintele american, Barack Obama, le-a cerut, miercuri seara, tuturor angajatilor federali care au intrat in concediu fara plata din cauza blocajului bugetar sa se intoarca la munca joi, dupa ce Congresul a.

Fitch ia in considerare coborarea calificativului datoriei Statelor Unite, in prezent AAA

Agentia de evaluare Fitch a anuntat, marti, ca ia in considerare coborarea calificativului datoriei Statelor Unite, care in prezent este AAA, cel mai bun posibil, informeaza AFP. Fitch a plsat datoria.

Congresul american a ridicat plafonul datoriei Statelor Unite pana in februarie 2014

Congresul american a ridicat, miercuri, plafonul datoriei Statelor Unite pana la inceputul lunii februarie. Decizia a venit ca urmare a adoptarii de catre Camera Reprezentantilor a unui text ce elimina.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )