Libnet.ro
UNICEF

22:30

Statele Unite ale Americii au evitat apocalipsa financiara. Angajatii federali, chemati sa se intoarca la serviciu

Antena3 Antena3,
Statele Unite ale Americii au evitat apocalipsa financiara. Angajatii federali, chemati sa se intoarca la serviciu

Presedintele american, Barack Obama, le-a cerut, miercuri seara, tuturor angajatilor federali care au intrat in concediu fara plata din cauza blocajului bugetar sa se intoarca la munca joi, dupa ce Congresul a. continuă pe Antena3

Ponta a confirmat vizita ce o va efectua, saptamana viitoare, in Statele Unite ale Americii

Primul ministru Victor Ponta a confirmat ca va efectua o vizita in SUA, in saptamana viitoare, spunand ca aceasta a fost programata de multa vreme. Eu nu anunt evenimentele externe decat la momentul la.

intreaga lume va fi martora la APOCALIPSA. SUA mai au 24 de ore pentru a evita DEZASTRUL financiar

Statele Unite ale Americii mai au doar o zi pentru a evita apocalipsa financiara! Cea mai mare economie a lumii ar putea intra in incapacitate de plata daca limita de indatorare a SUA nu va fi marita in.

Americanii si rusii, impreuna pentru o megabomba nucleara cu care sa distruga asteroizii care ameninta Pamantul

Desi Statele Unite ale Americii si Rusia au fost rivale in timpul Razboiului Rece, cercetatorii din cele doua tari par dornici sa colaboreze pentru a crea cea mai mare bomba nucleara de pana acum, potrivit geofizicianului american H. Jay Melosh, care a participat in 1995 la o intalnire a specialistilor in fabricarea armelor nucleare. Bomba ar avea scopul protejarii Terrei de amenintarea asteroizilor.

VIDEO O femeie urmarita de politie a fost lovita de doua trenuri la aceeasi bariera

O femeie in varsta de 29 de ani, din Statele Unite ale Americii, urmarita de Politie, a scapat ca prin urechile acului dintr-un accident feroviar in care a fost lovita de doua trenuri, scrie Liveleak.

SUA au evitat incapacitatea de plata. Ce a insemnat pentru economie blocajul administrativ din ultimele doua saptamani

Statele Unite ale Americii au evitat apocalipsa financiara in ultima clipa, dupa ce Senatul si Camera reprezentantilor au aprobat proiectul de buget. Acesta va trebui semnat si de catre presedinte, inainte de.

SUA s-au aflat pe margina prapastiei. Ce a insemnat pentru economie blocajul administrativ din ultimele doua saptamani

Statele Unite ale Americii au evitat apocalipsa financiara in ultima clipa, dupa ce Senatul si Camera reprezentantilor au aprobat proiectul de buget. Acesta va trebui semnat si de catre presedinte, inainte de.

Iranul spera la o intelegere cu statele vestice asupra securitatii sale nucleare

Iranul, una dintre tarile puse la colt de catre Statele Unite ale Americii din pricina posibilelor programe nucleare ilegale, si-a reiterat dorinta de a ajunge la o masa comuna de consultari suplimentara fata de intalnirea de miercuri de la Geneva cu statele P5 + 1 Statele Unite, Rusia, China, Franta, Marea Britanie, plus Germania), din cadrul Consiliului de Securitate al Natiunilor Unite, informeaza BBC.

INFOGRAFIE Datoria ascunsa a Statelor Unite ale Americii

Guvernul federal american a dezinformat opinia publica timp de mai multi ani, anuntand o datorie nationala mult mai mica decat cea reala, potrivit raportului unui profesor de economie de la Universitatea California. Potrivit calculelor lui, SUA au o datorie de 70. 000 de miliarde de dolari, valoare de aproximativ patru ori mai mare decat cifrele oficiale, 16. 900 de miliarde de dolari.

Seful diplomatiei egiptene: Relatiile dintre Statele Unite si Egipt sunt intr-o faza delicata

Ministrul egiptean de Externe, Nabil Fahmy, a apreciat miercuri ca relatiile cu Statele Unite traverseaza o faza delicata, dupa inghetarea partiala a ajutorului american, in esenta militar, pentru Cairo, relateaza AFP.

Oficial egiptean: Relatiile cu Statele Unite traverseaza o faza delicata

Liderul diplomatiei egiptene Nabil Fahmy a apreciat miercuri ca relatiile cu Statele Unite traverseaza o faza delicata, dupa inghetarea partiala a ajutorului american, in esenta militar, pentru Cairo.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2261 seconds )