Libnet.ro
UNICEF

15:30

INFOGRAFIE Topul celor mai ciudate gadgeturi pentru calatorii: valiza-scuter, ghetele pliabile si bideul portabil

Adevărul Adevărul,
INFOGRAFIE Topul celor mai ciudate gadgeturi pentru calatorii: valiza-scuter, ghetele pliabile si bideul portabil

Bideul portabil, valiza-scuter si perna in care te poti ascunde ca strutul sunt cateva dintre gadgeturile mai putin obisnuite care promit sa ne faca viata mai usoara in calatorii. Daca nu au nicio utilitate, aceste inventii sunt, cel putin, amuzante. continuă pe Adevărul

Dave Salmoni, prietenul celor mai teribile animale salbatice

Dupa ce a fost gazda unor emisiuni care au ingrozit telespectatorii precum in mijlocul leilor, Natura salbatica, Prada pradatorului, Traind cu tigrii si in vizuina leului, de pe Animal Planet, celebrul zoolog, dresor si prezentator TV, Dave Salmoni, s-a mutat la Discovery Channel cu o noua emisiune, Misterul insulelor ucigase, calatorind in cele mai periculoase insule din lume, cautand sa-i intalneasca pe cei mai de temut locuitori ai acestora. Noua emisiune a avut premiera chiar ieri seara pe Discovery Channel, cand a fost difuzat primul episod.

Intel Haswell-E cele mai performante procesoare pentru gaming

Intel a prezentat o noua generatie a procesoarelor sale din linia Haswell. Haswell-E au fost create pentru cele mai performante sisteme de gaming, printre care si recentul Alienware Area 51. Haswell-E e o linie de procesaore Intel Core i7 pentru desktop-uri. E primul procesor Intel pentru desktop care are opt nuclee, in timp ce in viitor va fi anuntata si o varianta cu sase nuclee. Lucreaza impreuna cu o placa de baza Intel X99 si suporta DDR4 RAM si pana [].

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2376 seconds )