Libnet.ro
UNICEF

21:00

InfoTouch iTab Raptor 10, cea mai performanta tableta sub brand romanesc

Playtech Playtech,
InfoTouch iTab Raptor 10, cea mai performanta tableta sub brand romanesc

InfoTouch Systems, companie romaneasca specializata pe tehnologia touchscreen, a lansat iTab Raptor 10, cea mai performanta tableta comercializata la ora actuala pe piata sub brand romanesc. iTab Raptor 10, cu o dimensiune generoasa de 10. 1, vine cu un raport calitate-pret excelent, pozitionandu-se ca o tableta ce acopera perfect nevoile de portabilitate si multimedia ale utilizatorilor cu grija pentru bugetul propriu. Noua tableta InfoTouch Raptor 10 este un varf de performanta printre brandurile romanesti la ora actuala. Integreaza un procesor quad []. continuă pe Playtech

iTab Raptor 10 O tableta bine inzestrata, sub brand romanesc [REVIEW]

Exista multe produse aduse sub brand romanesc, mai multe decat cele ale producatorilor de renume. iTab Raptor este cel mai recent lansata tabelta a celor de la InfoTouch, o companie autohtona cu un renume in industria dispozitivelor touchscreen destinate companiilor. Concurenta pe acest segment, la noi in tara, se limiteaza mai mult la nivelul pretului. Integratorii locali au zeci de modele de tablete fiecare, diferentele majore dintre acestea fiind la nivelul diagonalei display-ului. Chiar si InfoTouch detine in portofoliu mai [].

VIDEO iTab Raptor, prima tableta sub brand romanesc cu procesor quad-core Cortex A9

Romanii de la InfoTouch au lansat, miercuri seara, in cadrul unui eveniment special, tableta iTab Raptor. Gadgetul are un procesor quad-core, ecran de 10 inci si vine la un pret de 999 de lei.

Cea mai ampla manifestatie antifascista din ultimii ani. Peste 10.000 de greci au cerut interzicerea partidului Zorii Aurii

La Atena a avut loc miercuri cea mai ampla manifestatie antifascista din ultimii ani. Peste 10. 000 de oameni au cerut interzicerea partidului de extrema dreapta Zorii Aurii, intrat in Parlament dupa alegerile de.

Cum arata si cat costa cea mai scumpa vila din Capitala

Bucurestiul este plin de case, una mai scumpa decat cealalta. Doar primele cinci cele mai scumpe proprietati din Capitala costa, impreuna, 34 de milioane de euro. Imobilele au, impreuna, 120 de camere si.

Remus Pricopie, ministrul Educatiei: Evaluarea la clasa tinde sa se transforme in coruptie. Coruptia la examen este, poate, forma cea mai de sus

Coruptia la examen este, poate, forma cea mai de sus, insa un alt tip de scapare care tinde sa se transforme in coruptie este evaluarea la clasa, a declarat ministrul Educatiei Nationale, Remus Pricopie. Acesta a anuntat ca va aproba astazi, 26 septembrie, prin ordin de ministru o strategie anticoruptie in sistemul de educatie care prevede infiintarea unui Consiliu de etica la nivelul fiecarei scoli, precum si un Cod de etica si deontologie profesionala, transmite Agerpres.

O fetita a prezentat la gradinita cea mai eficienta scutire din lume

O copila de 5 ani i-a adus educatoarei cea mai eficienta scutire din istorie - un bilet de invoire semnat chiar de presedintele american Barack Obama. Fata de 5 ani este fiica unui militar si isi.

Constanta are cea mai moderna statie de epurare din Romania.

Secretarul de stat in cadrul Ministerului Fondurilor Europene, Gabriel Calin Onaca, si directorul companiei Motorola, Graeme Hobbs, alaturi de reprezentanti ai autoritatilor locale, au vizitat, ieri, centrul zonal de la Cobadin si cea mai moderna statie de epurare din tara, modernizata pe bani europeni. Evenimentul a fost prilejuit de inaugurarea programului pilot SCADA Cobadin si incheierea proiectului Instalatii de control si reducerea mirosului in zona anaeroba a bio reactoarelor, .

Pauza de ras cu Times: BNR reintroduce in circulatie surprizele Turbo, cea mai stabila moneda de schimb din istoria tarii

Ne pare rau, Somalia! ONU a aprobat un ajutor alimentar de 50 de miliarde de euro pentru ArsinelBNR reintroduce in circulatie surprizele Turbo, cea mai stabila moneda de schimb din istoria tariiNou! Dupa berea cu lamaie si cea cu fructe, pe piata face ravagii berea cu legume si tarhonAncheta mortii lui Ionut treneaza. Politistii inca spera sa obtina o marturisire scrisa de la caineMit sau realitate? Un locuitor al sectorului 6 sustine ca l-a vazut pe primarul Rares Manescu.

Ellen DeGeneres, considerata cea mai simpatica femeie de la Hollywood

Ellen DeGeneres este considerata cea mai simpatica femeie de la Hollywood. in clasamentul realizat de un site al unui post de radio, frumusetea si talentul nu au contat, ci doar simpatia de care se bucura vedetele.

Cea mai bogata institutie de invatamant din SUA vrea sa atraga donatii de 6,5 miliarde de dolari pana in 2018

Universitatea Harvard a inceput o campanie prin care vrea sa atraga donatii in valoare de 6,5 miliarde dolari pana in 2018, cea mai ambitioasa initiativa de acest fel derulata vreodata.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2018 seconds )