Libnet.ro
UNICEF

14:00

VIDEO iTab Raptor, prima tableta sub brand romanesc cu procesor quad-core Cortex A9

Adevărul Adevărul,
VIDEO iTab Raptor, prima tableta sub brand romanesc cu procesor quad-core Cortex A9

Romanii de la InfoTouch au lansat, miercuri seara, in cadrul unui eveniment special, tableta iTab Raptor. Gadgetul are un procesor quad-core, ecran de 10 inci si vine la un pret de 999 de lei. continuă pe Adevărul

InfoTouch iTab Raptor 10, cea mai performanta tableta sub brand romanesc

InfoTouch Systems, companie romaneasca specializata pe tehnologia touchscreen, a lansat iTab Raptor 10, cea mai performanta tableta comercializata la ora actuala pe piata sub brand romanesc. iTab Raptor 10, cu o dimensiune generoasa de 10. 1, vine cu un raport calitate-pret excelent, pozitionandu-se ca o tableta ce acopera perfect nevoile de portabilitate si multimedia ale utilizatorilor cu grija pentru bugetul propriu. Noua tableta InfoTouch Raptor 10 este un varf de performanta printre brandurile romanesti la ora actuala. Integreaza un procesor quad [].

iTab Raptor 10 O tableta bine inzestrata, sub brand romanesc [REVIEW]

Exista multe produse aduse sub brand romanesc, mai multe decat cele ale producatorilor de renume. iTab Raptor este cel mai recent lansata tabelta a celor de la InfoTouch, o companie autohtona cu un renume in industria dispozitivelor touchscreen destinate companiilor. Concurenta pe acest segment, la noi in tara, se limiteaza mai mult la nivelul pretului. Integratorii locali au zeci de modele de tablete fiecare, diferentele majore dintre acestea fiind la nivelul diagonalei display-ului. Chiar si InfoTouch detine in portofoliu mai [].

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )