Libnet.ro
UNICEF

01:05

INFOTRAFIC. Aglomeratie pe mai multe drumuri din tara

România Liberă România Liberă,
INFOTRAFIC. Aglomeratie pe mai multe drumuri din tara

Traficul este ingreunat pe mai multe drumuri din tara. Politia le recomanda soferilor sa circule cu atentie si sa respecte indicatiile agentilor rutieri. continuă pe România Liberă

Fenomen meteo neobisnuit in Romania: ploi cu noroi in mai multe orase din tara

Un nor de praf saharian a traversat toata tara, masinile si geamurile caselor, fiind acoperite de un strat de praf rosiatic. Norul a trecut, insa aerul poluat ii poate afecta pe alergici sau pe cei care sufera de afectiuni respiratorii, anunta ProTV.

Ploaia cu rumegus de la Sebes a fost praf din Sahara. Situatia a fost semnalata in mai multe orase din vestul tarii

Praful depus luni seara in mai multe localitati din Alba, semnalat de locuitori din Sebes si Alba Iulia, provine din Sahara. La Sebes, localnicii erau convinsi ca depunerile sunt rezultatul activitatii industriale din oras, mai ales ca au mai avut loc asemenea evenimente in trecut.

Cea mai mare universitate din tara si-a ales rectorul. Ioan Aurel Pop a castigat un nou mandat, din primul tur

Academicianul Ioan Aurel Pop a castigat marti, din primul tur, un nou mandat de rector al Universitatii Babes-Bolyai, cea mai mare universitate din tara.

Atentie pe unde circulati! Timp de cateva zile, mai multe strazi din Galati vor intra in lucrari de reparatii

Lucrarile fac parte din programul anual de reparatii pe anul 2016. in prima etapa vor fi vizate strazile Domneasca, Dogariei, Sfantul Spiridon, Grivitei, Ciobanului, Galatii Noi si Lebedei.

Pepiniera de fizicieni la Bals. Profesor: La clasele a VIII-a si a X-a avem doi dintre cei mai buni elevi din tara, eu cel putin asa cred

Balsul a dat in acest an patru elevi pentru faza nationala a olimpiadei de fizica, depasind Slatina, acesta fiind cel mai bun rezultat in ultimii 20 de ani. Elevii fac parte dintr-o generatie de exceptie, spun profesorii lor, toti fiind calificati la fazele nationale, iar asta de ani buni, la mai multe discipline.

incaierare in judetul Olt. Mai multe persoane sunt ranite

Mai multe persoane au fost ranite, vineri seara, in timpul unui scandal izbucnit pe o strada din orasul Piatra-Olt.

Amintirile preotului care a supravietuit lagarului Turtucaia: Mai multe luni am mancat doar ciorba din cartofi nespalati

Preotul Constantin I. Sadeanu, care a fost pe front in timpul Primului Razboi Mondial, a cunoscut ororile lagarului de la Turtucaia. A fost insultat si amenintat, iar vreme de mai multe luni a mancat doar ciorba de cartofi necuratati de coaja si murdari.

Londra a devenit orasul cu cele mai multe posturi de inalta calificare dupa ce a devansat New-Yorkul

Londra a devansat New Yorkul, devenind capitala soft power a lumii, prin faptul ca a generat cele mai multe locuri de munca de inalta calificare si a dovedit mai multa diversificare internationala decat oricare alt oras mare din lume,.

Mostenitorii baronului Neuman vor revendica mai multe terenuri din municipiul Arad

Mostenitorii baronului Neuman, cel care ajutat semnificativ la dezvoltarea Aradului, continua batalia in instante pentru a recupera fostele proprietati ale familiei.

Top cele mai puternice pasapoarte din lume: stiai in cate tari poti intra fara viza?

Pasaportul este cea mai importanta parola pentru a deschide poarta calatoriilor in lume, de care ne bucuram mai mult sau mai putin in functie de tara in care suntem cetateni. Iata, deci, care sunt cele mai puternice pasapoarte din lume si.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )