Libnet.ro
UNICEF

01:05

incaierare in judetul Olt. Mai multe persoane sunt ranite

România Liberă România Liberă,
incaierare in judetul Olt. Mai multe persoane sunt ranite

Mai multe persoane au fost ranite, vineri seara, in timpul unui scandal izbucnit pe o strada din orasul Piatra-Olt. continuă pe România Liberă

Perchezitii la sediile Carpatica Asig si la mai multe persoane in Bucuresti si Sibiu, intr-un dosar de delapidare

Procurorii DIICOT fac 13 perchezitii, miercuri, in judetul Sibiu si in Bucuresti, la sediile societatii de asigurari Carpatica si la domiciliile mai multor persoane intr-un dosar in care se fac cercetari pentru delapidare, spalare de bani, abuz in.

Perchezitii in Bucuresti si Sibiu, la sediile Carpatica Asig si la domiciliul omului de afaceri Ilie Carabulea, intr-un dosar de delapidare

Procurorii DIICOT fac 13 perchezitii, miercuri, in judetul Sibiu si in Bucuresti, la sediile societatii de asigurari Carpatica si la domiciliile mai multor persoane intr-un dosar in care se fac cercetari pentru delapidare, spalare de bani, abuz in serviciu si instigare la fals informatic.

Ploaia cu rumegus de la Sebes a fost praf din Sahara. Situatia a fost semnalata in mai multe orase din vestul tarii

Praful depus luni seara in mai multe localitati din Alba, semnalat de locuitori din Sebes si Alba Iulia, provine din Sahara. La Sebes, localnicii erau convinsi ca depunerile sunt rezultatul activitatii industriale din oras, mai ales ca au mai avut loc asemenea evenimente in trecut.

INFOTRAFIC. Aglomeratie pe mai multe drumuri din tara

Traficul este ingreunat pe mai multe drumuri din tara. Politia le recomanda soferilor sa circule cu atentie si sa respecte indicatiile agentilor rutieri.

Amintirile preotului care a supravietuit lagarului Turtucaia: Mai multe luni am mancat doar ciorba din cartofi nespalati

Preotul Constantin I. Sadeanu, care a fost pe front in timpul Primului Razboi Mondial, a cunoscut ororile lagarului de la Turtucaia. A fost insultat si amenintat, iar vreme de mai multe luni a mancat doar ciorba de cartofi necuratati de coaja si murdari.

Londra a devenit orasul cu cele mai multe posturi de inalta calificare dupa ce a devansat New-Yorkul

Londra a devansat New Yorkul, devenind capitala soft power a lumii, prin faptul ca a generat cele mai multe locuri de munca de inalta calificare si a dovedit mai multa diversificare internationala decat oricare alt oras mare din lume,.

Detinut care a escrocat mai multi batrani prin metoda Accidentul, condamnat la 6 ani de inchisoare

Curtea de Apel Galati l-a condamnat definitiv pe un galatean, Petrus Galateanu, la sase ani si 13 zile de inchisoare pentru inselaciune. Persoane de varsta a treia erau sunate de escroc si li se cereau bani sub pretextul ca rudele acestora au fost implicate in accidente de circulatie si vor sa ajunga la o intelegere cu pagubitii.

Mihai face o verificare rovinieta. Afla mai multe din povestea sa.

Pentru ca nu-si mai amintea daca are sau nu rovinieta, el face o verificare rovinieta pe site-ul CNADR. A vazut ca nu are, in consecinta, s-a decis sa-si cumpere o rovigneta pentru 7 zile. A aflat si ca daca nu are rovinieta pentru autoturismul sau, amenda rovigneta este cuprinsa intre 250 si 500 de lei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2563 seconds )