Libnet.ro
UNICEF

00:08

Infotrafic: Autostrada Bucuresti - Constanta a fost redeschisa

Hotnews Hotnews,
 Infotrafic: Autostrada Bucuresti - Constanta a fost redeschisa

Traficul rutier a fost reluat, incepand cu ora 9:45, pe tronsonul Lehliu - Gara - Constanta al autostrazii Soarelui, anunta Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane. Se circula in conditii de iarna iar pentru evitarea producerii unor accidente, traficul rutier se va desfasura sub supravegherea unui echipaj de politie rutiera. continuă pe Hotnews

Traficul rutier, redeschis pe mai multe sectoare de drumuri nationale din Vaslui, Galati, Suceava si Iasi. Situatia drumurilor nationale afectate de viscol

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) a anunta ca a fost deschis traficul rutier pe mai multe sectoare de drumuri nationale din judetele Vaslui, Galati, Suceava si Iasi. Situatia drumurilor nationale afectate de viscol, in articol.

Traficul rutier pe Podul Calafat - Vidin, inchis prin decizia autoritatilor bulgare, din cauza zapezii

Podul Calfat - Vidin de la granita cu Bulgaria a fost inchis circulatiei rutiere, prin decizia autoritasilor din tara vecina, pentru toate categoriile de autovehicule. Deciaia apartine autoritatilor bulgare, care au anuntat ca toate drumurile din nordul tarii sunt inchise traficului.

Calatori in siguranta. Trenurile pe ruta Bucuresti-Constanta, oprite in gari

Circulatia trenurilor este oprita temporar pe ruta Constanta - Bucuresti, iar garniturile aflate in parcurs fie ajung la destinatie, fie au fost oprite in gari, a declarat, pentru Agerpres, purtatorul de cuvant al CFR Calatori, Alina Predescu. Potrivit sursei citate, in prezent nu exista trenuri blocate in camp.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2422 seconds )