Libnet.ro
UNICEF

18:00

ING vrea sa obtina 1,54 miliarde de euro din listarea diviziei europene de asigurari

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ING vrea sa obtina 1,54 miliarde de euro din listarea diviziei europene de asigurari

ING Groep NV, cel mai mare grup olandez de servicii financiare, vrea sa obtina 1,54 miliarde de euro din oferta publica initiala IPO) a diviziei sale europene de asigurari, NN Group, transmite Bloomberg. continuă pe Ziarul Bursa

ING vrea sa atraga 1,5 mld. euro din listarea diviziei de asigurari NN Group

Grupul financiar olandez ING vrea sa listeze divizia de asigurari NN Group, care include si operatiunile de asigurari din Romania, pe bursa de la Amsterdam, vizand atragerea a pana la 1,5 miliarde de euro.

Grupul ING ar putea atrage pana la 1,5 miliarde de euro din vanzarea pachetului minoritar de actiuni al diviziei de asigurari cu operatiuni si in Romania

Grupul ING a anuntat luni ca valoarea totala a actiunilor NN Group, divizia de asigurari cu operatiuni si in Romania, pe care intentioneaza sa le vanda la bursa Euronext Amsterdam s-ar situa intre 1,3 si 1,5 miliarde de euro. Vanzarea actiunilor va incepe in 2 iulie 2014, iar in urma tranzactiei, participarea ING se va reduce la aproximativ) 73. 6% din actiunile NN Group. Tranzactia face parte din planul de restructurare aprobat de Comisia Europeana pentru ING, unul dintre grupurile care au beneficiat de ajutoare guvernamentale dupa ce au fost afectate de criza financiara.

Marea Britanie si China, contracte comerciale de peste 17 miliarde euro

Mai multe contracte comerciale de peste 14 miliarde lire sterline 17 miliarde euro) au fost semnate in timpul vizitei la Londra a premierului chinez Li Keqiang, a declarat astazi prim-ministrul britanic David Cameron, preluat AFP.

Startup-ul romanesc Appscend a atras o investitie de pana la 80.000 euro din partea Deutsche Telekom

Startup-ul romanesc Appscend a atras o investitie de pana la 80. 000 de euro din partea operatorului telecom Deutsche Telekom. Investitia a fost atrasa dupa ce firma romaneasca a prezentat proiectul propriu in cadrul hub:raum accelerator, in Cracovia,.

Marile magazine pierd anual pana la 15 mil. euro din cauza hotilor

Peste 75% din magazinele deschise inainte de 2008 folosesc echipamente video instalate la acea data si care, desi furnizeaza imagini de buna calitate si pot fi conectate la internet, ofera mult mai putine detalii comparativ cu camerele IP moderne si.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )