Libnet.ro
UNICEF

17:30

Inginerii si directorii din banci din Romania, mai bine platiti decat cei din Ungaria sau Cehia

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Inginerii si directorii din banci din Romania, mai bine platiti decat cei din Ungaria sau Cehia

Cele mai bine platite locuri de munca in Romania sunt in domeniile inginerie si productie cu un maxim de 30. 000 de euro/an), servicii bancare si financiare 67. 000 euro/an), contabilitate si asigurari 108. 000 euro/an), niveluri comparabile cu cele din Cehia, Ungaria sau Turcia. continuă pe Ziarul Bursa

Directorii de banci din Romania, mai bine platiti ca cei din Ungaria sau Cehia.

Cele mai bine platite locuri de munca in Romania sunt in domeniile inginerie si productie cu un maxim de 30. 000 de euro/an), servicii bancare si financiare 67. 000 euro/an), contabilitate si asigurari 108. 000 euro/an), niveluri comparabile cu cele din Cehia, Ungaria sau Turcia, informeaza Mediafax. Compania Grafton Recruitment, activa in domeniul recrutarii din Europa, a realizat un studiu privind nivelul salariilor din Europa Centrala si de Est in anul fiscal 2013/2014. Studiul releva .

Cel mai bine platite locuri de munca in Romania

Cel mai bine platite locuri de munca in Romania sunt in domeniile inginerie si productie, servicii bancare si financiare, contabilitate si asigurari, remuneratiile putand depasi 100. 000 de euro pe an, se arata intr-un studiu realizat de compania de.

Augustin Zegrean: Au mai fost tari care nu au avut Guvern si se pare ca au dus-o mai bine in perioada aia

Presedintele Curtii Constitutionale, Augustin Zegrean, a afirmat, miercuri, ca au mai fost tari care au ramas fara Guvern si se pare ca au dus-o mai bine in perioada aia, relateaza Mediafax. intrebat,.

Criza din Ucraina, cea mai grava de la prabusirea Zidului Berlinului. Vezi cine spune asta

Criza din Ucraina este cea mai grava cu care se confrunta Europa de la prabusirea Zidului Berlinului in 1989, a declarat luni ministrul german de Externe Frank-Walter Steinmeier, relateaza AFP. Criza din.

Ministrul britanic de Externe: Situatia din Ucraina, cea mai mare criza din Europa secolului XXI

Ministrul britanic de Externe, William Hague, a afirmat ca situatia din Ucraina este cea mai mare criza pe care Europa a traversat-o in secolul XXI, relateaza BBC News. Aceasta este cea mai mare criza din Europa.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )