Libnet.ro
UNICEF

06:00

Inovatiile VISA folosite la Jocurile Olimpice de la Rio 2016: cum platesc atletii cumparaturile

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Inovatiile VISA folosite la Jocurile Olimpice de la Rio 2016: cum platesc atletii cumparaturile

Compania de tehnologii de plata Visa, partener oficial al Jocurilor Olimpice si Paralimpice de 30 de ani, a dezvoltat sistemul de plata la Jocurile Olimpice de la Rio 2015. Visa a pus la dispozitie aproximativ 4. 000 de terminale de plata cu tehnologia. continuă pe Wall-Street Ro

Care este cel mai bine platit sportiv de la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro si cat castiga el anual

Jocurile Olimpice aduc de fiecare data in acelasi loc cei mai buni sportivi din intreaga lume competitii, precum cea de la Rio de Janeiro, fiind intesate de vedete.

Jocurile Olimpice de la Rio. Calaraseanul Constantin Adam, vicecampion european la canotaj intra in concurs

Constantin Adam, fost canotor la Clubul Sportiv Scolar Calarasi, vicecampion european de juniori, concureaza, duminica, 7 august, la Jocurile Olimpice de la Rio in echipajul de 4.

Jocurile Olimpice de la Rio. Calaraseanul Constantin Adam, vicecampion european la canotaj, intra in concurs

Constantin Adam, fost canotor la Clubul Sportiv Scolar Calarasi, vicecampion european de juniori, concureaza, duminica, 7 august, la Jocurile Olimpice de la Rio in echipajul de 4.

Nationala feminina de handbal, a doua infrangere la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro. Romania, surclasata de Brazilia cu 26-13

Nationala feminina de handbal a suferit a doua infrangere la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, de data aceasta a fost surclasata de echipa Braziliei cu scorul de 26-13 14-9). Tricolorele risca.

Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro: Robert Glinta calificat in finala la 100 metri spate, Catalina Ponor calificata in finala la barna

Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro au ajuns in cea de a 3-a zi. Ce rezultate au inregistrat romanii la finalul celei de-a doua zi, conform News. ro.

Jocurile Olimpice de la Rio: Marian Dragulescu s-a calificat in finala la sarituri, iar Andrei Muntean la paralele

Gimnastul Marian Dragulescu s-a calificat, sambata noapte, in finala la sarituri, iar Andrei Muntean la paralele, la Jocurile Olimpice de la Rio.

Novak Djokovic, urmarit de ghinion la Jocurile Olimpice de la Rio: Favoritul numarul 1, eliminat si in proba de dublu

Novak Djokovic a fost eliminat si in proba de dublu la Jocurile Olimpice, unde a jucat alaturi de Nenad Zimonjic. Cei doi sarbi au fost invinsi, cu scor 4-6, 4-6, de perechea din Brazilia,.

OLIMPIADA. Romania, spulberata de Brazilia la handbal feminin la RIO 2016

Nationala de handal femin a Romaniei merge din rau in mai rau la Jocurile Olimpice de la Rio 2016. Dupa esecul surprinzator din primul meci al grupei olimpice in fata Angolei,.

Ura politica murdareste si Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro: ce decizie a luat o judoka din Arabia Saudita

Israelul nu e recunoscut ca stat de foarte multe tari din zona Golfului Persic, iar aceasta situatie da nastere la episoade triste si in cadrul unor evenimente sportive.

RIO 2016. Romania a obtinut prima VICTORIE la handbal feminin, cu Muntenegru

Echipa de handbal feminin a Romaniei a obtinut prima victorie la Jocurile Olimpice de la Rio.

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2563 seconds )