Libnet.ro
UNICEF

08:30

inregistrari noi din cazul in care este implicat fratele presedintelui. Convorbire intre Mircea Basescu si fiul lui Bercea

Antena3 Antena3,
inregistrari noi din cazul in care este implicat fratele presedintelui. Convorbire intre Mircea Basescu si fiul lui Bercea

Noi inregistrari privind circuitul spagii in dosarul lui Bercea Mondial au fost difuzate in exclusivitate la Antena 3, la scurt timp dupa retinerea lui Mircea Basescu si a lui Marian Capatana. in. continuă pe Antena3

UPDATE. Mircea Basescu a fost retinut, in dosarul de trafic de influenta in care este implicat Bercea Mondial

Mircea Basescu a fost citat sa se prezinte joi la DNA, in dosarul in care Florin Anghel a reclamat presupuse fapte de trafic de influenta care ar fi fost comise de fratele presedintelui, la audieri fiind asteptati si Bercea Mondial, sotia acestuia si Marian Capatana, potrivit unor surse judiciare.

Noi inregistrari in cel mai mare scandal din ultimii 10 ani. Convorbirea telefonica dintre fiica lui Bercea si intermediarul Capatina

Noi informatii din cel mai mare scandal mediatic din ultimii 10 ani, in care este implicat fratele lui Traian Basescu, au fost difuzate in emisiunea Sinteza Zilei. Noul material prezinta o convorbire telefonica.

Monica Macovei despre cazul Mircea Basescu

Europarlamentarul Monica Macovei, fost ministru al Justitiei, in al carei mandat a fost infiintat DNA, a postat pe pagina sa de Internet cateva consideratii cu privire la cazul in care este implicat fratele presedintelui, Mircea Basescu .

Ce spun oamenii despre scandalul in care e implicat Mircea Basescu

Reporterii Antena 3 au intervievat mai multi romani obisnuiti in legatura cu scandalul in care este implicat fratele presedintelui Basescu. Oamenii sunt sceptici cu privire la faptul ca fratele.

Romania are cea mai mare crestere a inmatricularilor de autoturisme noi din UE

Romania a inregistrat in luna mai cel mai puternic avans al inmatricularilor de autoturisme noi din UE, de 46,1%, la 6. 001 masini. in acelasi timp, Dacia se situeaza printre primele marci de pe piata auto europeana dupa cresterea vanzarilor.

Ponta: Basescu ar trebui sa demisioneze in urma scandalului in care este implicat fratele sau

Premierul Victor Ponta i-a cerut, joi, presedintelui Traian Basescu sa demisioneze pentru a apara ideea independentei justitiei in cazul fratelui sau, Mircea Basescu, si a familiei lui Bercea Mondial.

Ce ar trebui Traian Basescu sa faca in cazul mitei primite de fratele sau. Trimiteti mesajele voastre pentru presedinte pe banipentrubasescu@antena3.ro

Antena 3 va invita sa ii spuneti presedintelui ce trebuie sa faca in cazul mitei primite de fratele sau! Drept urmare, va invitam sa va scrieti mesajul pe o coala de hartie A4 si sa va fotografiati.

Presa internationala a preluat dezvaluirile Antena 3 despre cazul lui Mircea Basescu

Presa internationala a preluat, joi, informatiile difuzate de Antena 3 referitoare la scandalul in care este implicat Mircea Basescu. Printre publicatiile si agentiile de stiri internationale care au.

Mircea Badea: in cazul domnului Basescu Mircea, cred ca exista si fapta si cred ca exista si probele

Mircea Badea a vorbit, in cadrul interventiei sale in emisiunea 100 de Minute, despre cazul in care este implicat Mircea Basescu. in cazul domnului Basescu Mircea, cred ca exista si fapta si cred ca.

Subiectele zilei: Adevarata miza a razboiul declaratiilor dintre Dragnea si Ponta; Cand se prescriu faptele de care este acuzat Dan Voiculescu. 2017 ar fi data fatidica; DW: Cazul tanarului rom linsat la Paris: Justitia franceza face politica subtire

DW: Lantul la piciorul unui rob. Unii s-au trezit din morti dupa o jumatate de eternitate. Michael Schumacher poate si el. In Romania nici dreapta reformista n-a iesit din agonie. Uniunea Europeana pregateste interzicerea importurilor din Crimeea. Uniunea Europeana va interzice saptamana viitoare importrurile din Crimeea, inclusiv cele de vinuri, pentru a sanctiona.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )