Libnet.ro
UNICEF

10:30

Ponta: Basescu ar trebui sa demisioneze in urma scandalului in care este implicat fratele sau

Adevărul Adevărul,
Ponta: Basescu ar trebui sa demisioneze in urma scandalului in care este implicat fratele sau

Premierul Victor Ponta i-a cerut, joi, presedintelui Traian Basescu sa demisioneze pentru a apara ideea independentei justitiei in cazul fratelui sau, Mircea Basescu, si a familiei lui Bercea Mondial. continuă pe Adevărul

Ponta: Basescu ar trebui sa demisioneze

Premierul Victor Ponta i-a cerut, joi, presedintelui Traian Basescu sa demisioneze pentru a apara ideea independentei justitiei in cazul fratelui sau, Mircea Basescu, si a familiei lui Bercea Mondial.

UPDATE. Mircea Basescu a fost retinut, in dosarul de trafic de influenta in care este implicat Bercea Mondial

Mircea Basescu a fost citat sa se prezinte joi la DNA, in dosarul in care Florin Anghel a reclamat presupuse fapte de trafic de influenta care ar fi fost comise de fratele presedintelui, la audieri fiind asteptati si Bercea Mondial, sotia acestuia si Marian Capatana, potrivit unor surse judiciare.

Subiectele zilei: Adevarata miza a razboiul declaratiilor dintre Dragnea si Ponta; Cand se prescriu faptele de care este acuzat Dan Voiculescu. 2017 ar fi data fatidica; DW: Cazul tanarului rom linsat la Paris: Justitia franceza face politica subtire

DW: Lantul la piciorul unui rob. Unii s-au trezit din morti dupa o jumatate de eternitate. Michael Schumacher poate si el. In Romania nici dreapta reformista n-a iesit din agonie. Uniunea Europeana pregateste interzicerea importurilor din Crimeea. Uniunea Europeana va interzice saptamana viitoare importrurile din Crimeea, inclusiv cele de vinuri, pentru a sanctiona.

Egipt: Hosni Mubarak s-a ranit la picior dupa ce a cazut in salonul militar in care este incarcerat

Fostul presedinte egiptean Hosni Mubarak s-a ranit la un picior dupa ce a cazut in camera spitalului militar unde este incarcerat si ar urma sa fie operat la femur, au anuntat surse medicale citate de AFP. in.

Madalin Dumitru, fost sef in Primaria Capitalei, arestat preventiv in dosarul in care este acuzat de coruptie

Madalin Dumitru, fostul sef al Directiei Infrastructura din Primaria Capitalei, a fost arestat preventiv, pentru 30 de zile, in urma unei decizii definitive a Curtii de Apel Bucuresti, el fiind acuzat de.

Madalin Dumitru, arestat preventiv in dosarul in care este acuzat de fapte de coruptie

Madalin Dumitru, fostul sef al Directiei Infrastructura din Primaria Capitalei, a fost arestat preventiv, pentru 30 de zile, in urma unei decizii definitive a Curtii de Apel Bucuresti, el fiind acuzat de procurorii anticoruptie ca cerea comisioane pentru contracte derulate de municipalitate, informeaza Mediafax.

5 motive pentru care este bine sa bem un pahar de vin

Vinul este cunoscut pentru calitatile sale si consumat in cantitati moderate poate contribui la sanatatea organismului nostru. Este recomandat in special vinul rosu pentru beneficiile pe care le poate aduce sanatatii noastre. Nu este doar un stimulent al conversatiilor si un bun liant social, vinul este un rasfat pentru organism si minte. Consumat in cantitati moderate poate avea efecte benefice asupra sanatatii noastre.

7 motive pentru care este mai bine sa fii intr-o relatie

Chiar daca esti intr-o relatie sau nu, in ambele situatii exista avantaje si dezavantaje. Depinde de fiecare cuplu sau persoana in parte si nevoile sau asteptarile pe care le ai de la viata sau de la partenerul tau.

Elevii intra de vineri in vacanta de vara. Vezi care este structura anului scolar si cat dureaza vacanta mare in tarile din Europa

Elevii intra de vineri, 20 iunie, in vacanta de vara. Potrivit structurii anului scolar, vacanta mare se intinde pana pe 14 septembrie si incheie un an scolar cu 176 de zile lucratoare pentru elevi. Exceptie fac elevii de clasa a VIII-a si a XII-a, care au terminat cursurile mai devreme pentru a sustine examenele nationale. In Romania, copiii se vor intoarce la scoala pe 15 septembrie 2014. La nivel european, aproape jumatate dintre statele europene incep oficial anul scolar pe 1 septembrie. In statele nordice, scoala incepe in a doua jumatate a lunii august, in timp ce in sudul Europei elevii isi reiau cursurile in a doua jumatate a lunii septembrie. Vezi in articol cum este structurat anul scolar in tarile europene.

Care este pretul sigurantei calculatorului personal? Mai putin de 1 dolar, arata un studiu

Pana la 43% dintre oameni ar fi dispusi sa renunte la siguranta calculatorului personal daca sunt platiti, arata Engadget. Prin intermediul Amazon Mechanical Turk patru cercetatori au urmarit comportamentul utilizatorilor care descarca si instaleaza programe contra unei sume mici de bani. Ei au observat ca pentru cativa centi, cel mult un dolar, foarte multi oameni instaleaza programe ingorand cele mai elementare reguli de securitate.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )