Libnet.ro
UNICEF

12:00

INS: Afacerile din serviciile prestate companiilor au crescut cu 5,1% in primul trimestru

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
INS: Afacerile din serviciile prestate companiilor au crescut cu 5,1% in primul trimestru

In trimestrul I 2014, cifra de afaceri din serviciile de piata prestate in principal intreprinderilor, in termeni nominali, a crescut fata de trimestrul I 2013, atat ca serie bruta cat si ca serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate cu 5,1%, respectiv cu 4,4%, potrivit datelor Institutului National de Statistica INS). continuă pe Ziarul Bursa

Afacerile din serviciile prestate companiilor au crescut cu 5,1% in primul trimestru

Serviciile informatice, cinematografia, transporturile si comunicatiile au ridicat afacerile din serviciile de piata prestate companiilor cu 5,1% ca serie bruta si cu 4,4% ca serie ajustata, in primul trimestru, conform datelor publicate de INS.

Afacerile din serviciile prestate companiilor au crescut cu 5,1%

Afacerile din serviciile de piata prestate companiilor au urcat in primul trimestru cu 5,1% ca serie bruta si cu 4,4% ca serie ajustata, in principal datorita cresterilor consemnate de serviciile informatice, activitatile de productie cinematografica.

Afacerile din AUTO sunt in scadere

Afacerile din comertul cu autovehicule si motociclete au scazut cu 1,4% in primele trei luni ca serie bruta si cu 1,8% ca serie ajustata, iar afacerile pentru serviciile de piata prestate populatiei au inregistrat o crestere de 7% serie bruta si 6,2%.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2338 seconds )