Libnet.ro
UNICEF

14:30

Afacerile din serviciile prestate companiilor au crescut cu 5,1%

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Afacerile din serviciile prestate companiilor au crescut cu 5,1%

Afacerile din serviciile de piata prestate companiilor au urcat in primul trimestru cu 5,1% ca serie bruta si cu 4,4% ca serie ajustata, in principal datorita cresterilor consemnate de serviciile informatice, activitatile de productie cinematografica. continuă pe Wall-Street Ro

Afacerile din serviciile prestate companiilor au crescut cu 5,1% in primul trimestru

Serviciile informatice, cinematografia, transporturile si comunicatiile au ridicat afacerile din serviciile de piata prestate companiilor cu 5,1% ca serie bruta si cu 4,4% ca serie ajustata, in primul trimestru, conform datelor publicate de INS.

INS: Afacerile din serviciile prestate companiilor au crescut cu 5,1% in primul trimestru

In trimestrul I 2014, cifra de afaceri din serviciile de piata prestate in principal intreprinderilor, in termeni nominali, a crescut fata de trimestrul I 2013, atat ca serie bruta cat si ca serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate cu 5,1%, respectiv cu 4,4%, potrivit datelor Institutului National de Statistica INS).

Afacerile din AUTO sunt in scadere

Afacerile din comertul cu autovehicule si motociclete au scazut cu 1,4% in primele trei luni ca serie bruta si cu 1,8% ca serie ajustata, iar afacerile pentru serviciile de piata prestate populatiei au inregistrat o crestere de 7% serie bruta si 6,2%.

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )