Libnet.ro
UNICEF

12:30

INS: Managerii companiilor estimeaza crestere pentru toate sectoarele in perioada iulie-septembrie

B1 B1,
INS: Managerii companiilor estimeaza crestere pentru toate sectoarele in perioada iulie-septembrie

Managerii companiilor estimeaza pentru perioada iulie - septembrie crestere in comertul cu amanuntul si un avans moderat in industria prelucratoare, constructii si servicii, in raport cu cele trei luni. continuă pe B1

Managerii companiilor estimeaza cresteri in toate sectoarele pentru perioada iulie-septembrie

Cei circa 8000 de manageri chestionati trimestrial de Statistica cu privire la tendintele pietei au declarat ca pentru perioada iulie - septembrie estimeaza o crestere in comertul cu amanuntul si un avans moderat in constructii si servicii, in raport cu cele trei luni anterioare, conform indicatorului sold conjunctural al Statisticii. Anchetele de conjunctura sunt anchete calitative, in care, in loc de cifre exacte, raspunsul consta intr-o apreciere a unui fenomen in genul va creste/ la fel/ va scadea. Soldul conjunctural reprezinta diferenta intre procentajul celor care au ales varianta pozitiva a fenomenului si procentajul celor care au indicat varianta negativa.

Managerii estimeaza crestere pentru toate sectoarele

Managerii contureaza o tendinta de crestere atat a sectorului de comert cu amanuntul, cat si a industriei prelucratoare, a constructiilor si a serviciilor pentru perioada iunie septembrie in raport cu cele trei luni anterioare, conform indicatorului sold conjunctural al INS.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )