Libnet.ro
UNICEF

22:00

INS: Salariile au scazut in luna mai cu 2,7%

România Liberă România Liberă,
INS: Salariile au scazut in luna mai cu 2,7%

Institutul National de Statistica a anuntat, marti, ca salariul mediu a fost in luna mai de 1. 806 lei net, in scadere cu 51 lei -2,7%, fata de luna trecuta, cand au fost acordate primele de Paste. continuă pe România Liberă

Castigul salarial mediu a scazut in luna mai fata de luna precedenta cu 51 de lei

Castigul salarial mediu a fost in luna mai de 1. 806 lei net, in scadere cu 51 lei 2,7%) fata de luna precedenta, potrivit datelor anuntate marti de Institutul National de Statistica INS). Valorile cele mai.

Castigul salarial mediu a scazut in luna mai cu 2,7%

Castigul salarial mediu a fost in luna mai de 1. 806 lei net, in scadere cu 51 lei 2,7%) fata de luna precedenta, cand au fost acordate primele de Paste, potrivit datelor anuntate de Institutul National de Statistica INS).

Castigul salarial mediu A SCAZUT in luna mai. Unde au fost raportate cele mai semnificative scaderi

Castigul salarial mediu a fost in luna mai de 1. 806 lei net, in scadere cu 51 lei 2,7%) fata de luna precedenta, cand au fost acordate primele de Paste, potrivit datelor anuntate marti de Institutul.

Comenzile noi din industrie au scazut cu 3,7% in luna mai

Comenzile noi din industria prelucratoare au scazut in luna mai cu 3,7% fata de luna precedenta si cu 0,1% fata de aceeasi perioada a anului trecut, potrivit datelor publicate de Institutul National de Statistica INS).

Saturn: Angajatii unui restaurant, neplatiti din luna mai si nevoiti sa doarma in conditii mizere (VIDEO)

Conditii de cosmar pentru angajatii unui restaurant din Saturn. Oamenii se plang ca nu au mai fost platiti din luna mai si ca sunt nevoiti sa doarma in conditii mizere, printre sobolani. in plus,.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )