Libnet.ro
UNICEF

20:00

Saturn: Angajatii unui restaurant, neplatiti din luna mai si nevoiti sa doarma in conditii mizere (VIDEO)

B1 B1,
Saturn: Angajatii unui restaurant, neplatiti din luna mai si nevoiti sa doarma in conditii mizere (VIDEO)

Conditii de cosmar pentru angajatii unui restaurant din Saturn. Oamenii se plang ca nu au mai fost platiti din luna mai si ca sunt nevoiti sa doarma in conditii mizere, printre sobolani. in plus,. continuă pe B1

Castigul salarial mediu a scazut in luna mai fata de luna precedenta cu 51 de lei

Castigul salarial mediu a fost in luna mai de 1. 806 lei net, in scadere cu 51 lei 2,7%) fata de luna precedenta, potrivit datelor anuntate marti de Institutul National de Statistica INS). Valorile cele mai.

Comenzile noi din industrie au scazut cu 3,7% in luna mai

Comenzile noi din industria prelucratoare au scazut in luna mai cu 3,7% fata de luna precedenta si cu 0,1% fata de aceeasi perioada a anului trecut, potrivit datelor publicate de Institutul National de Statistica INS).

Castigul salarial mediu A SCAZUT in luna mai. Unde au fost raportate cele mai semnificative scaderi

Castigul salarial mediu a fost in luna mai de 1. 806 lei net, in scadere cu 51 lei 2,7%) fata de luna precedenta, cand au fost acordate primele de Paste, potrivit datelor anuntate marti de Institutul.

INS: Salariile au scazut in luna mai cu 2,7%

Institutul National de Statistica a anuntat, marti, ca salariul mediu a fost in luna mai de 1. 806 lei net, in scadere cu 51 lei -2,7%, fata de luna trecuta, cand au fost acordate primele de Paste.

Castigul salarial mediu a scazut in luna mai cu 2,7%

Castigul salarial mediu a fost in luna mai de 1. 806 lei net, in scadere cu 51 lei 2,7%) fata de luna precedenta, cand au fost acordate primele de Paste, potrivit datelor anuntate de Institutul National de Statistica INS).

Rezultate Bacalaureat 2015 EDU.RO. Rata de promovare din Arad, mai mare decat anul trecut

Rezultate Bacalaureat 2015 EDU. Rata de promovare la bacalaureat in judetul Arad este de 59,88%, cu noua procente mai mare decat anul trecut, cand a fost 50,66%. La Liceul Tehnologic Sava Brancovici din.

Mugur Isarescu: Este din ce mai probabil ca peste zece ani Romania sa aiba ca moneda tot leul

Guvernatorul BNR Mugur Isarescu a declarat marti, la inceputul conferintei 10 ani de la denominarea leului greu, ca avand in vedere evenimentele din Grecia, este din ce mai probabil ca peste 10 ani Romania sa.

Perchezitii la Facultatea de Medicina din Craiova: Mai multi profesori sunt suspectati ar fi luat mita de la studenti

Procurorii Parchetului instantei supreme efectueaza luni dimineata perchezitii la Facultatea de Medicina din Craiova, intr-un dosar in care mai multi profesori sunt vizati pentru luare de mita. Potrivit unor.

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2528 seconds )