Libnet.ro
UNICEF

06:30

inscrierea in clasa pregatitoare si clasa I, decalata cu o saptamana

România Liberă România Liberă,
inscrierea in clasa pregatitoare si clasa I, decalata cu o saptamana

Calendarul inscrierii in invatamantul primar a fost decalat cu o saptamana, fata de proiectul supus dezbaterii publice, astfel ca prima etapa a inscrierilor la clasa pregatitoare incepe in 16 februarie, iar inscrierea direct in clasa I, in 23 februarie, potrivit unui ordin al ministrului Educatiei, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

inscrierea in clasa pregatitoare si clasa I, decalata cu o saptamana

Calendarul inscrierii in invatamantul primar a fost decalat cu o saptamana, fata de proiectul supus dezbaterii publice. Astfel, prima etapa a inscrierilor la clasa pregatitoare incepe in 16 februarie,.

inscrierea in clasa pregatitoare si clasa I a fost decalata cu o saptamana

Calendarul inscrierii in invatamantul primar a fost decalat cu o saptamana, fata de proiectul publicat recent pe site-ul Ministerului Educatiei. Astfel, prima etapa a inscrierilor la clasa pregatitoare incepe in 16 februarie, iar inscrierea direct in clasa I incepe pe 23 februarie, potrivit unui ordin al ministrului Educatiei.

Calendarul inscrierii in clasa pregatitoare 2015 si Metodologia finala de inscriere in clasa pregatitoare - publicate in Monitorul Oficial

Inscrierea copiilor in clasa pregatitoare in anul scolar 2015-2016 incepe in data de 23 februarie, cand parintii sunt asteptati la scoala sa completeze si sa depuna cererile-tip de inscriere a copiilor. Prima etapa a inscrierilor se desfasoara pana pe 13 martie, zilnic, la scoala dorita de parinti pentru copii, intre orele 8:00-20:00 de luni pana vineri, iar sambata intre orele 9:00-13:00. Copiii care nu implinesc 6 ani pana la 31 august vor sustine Evaluarea nivelului de dezvoltare psihosomatica in perioada 17 februarie-11 martie 2015. Rezultatele primei etape a inscrierilor se afiseaza de catre fiecare scoala pe 20-21 martie 2015. Parintii ai caror copii implinesc 6 ani pana la data de 31 august 2015 au obligatia sa isi inscrie copiii in clasa pregatitoare. Vezi in articol care sunt documentele de care au nevoie parintii la inscriere.

inscrierile in clasele pregatitoare si I, decalate cu o saptamana

Calendarul inscrierii in invatamantul primar a fost decalat cu o saptamana, fata de proiectul supus dezbaterii publice, astfel ca prima etapa a inscrierilor la clasa pregatitoare incepe in 16.

Luni incepe scoala. Care este calendarul simularilor nationale si cand incep inscrierile la clasa pregatitoare

Elevii se intorc luni la scoala, dupa o vacanta intersemestriala de o saptamana. Cel de-al doilea semestru este marcat de simularile nationale la examenele de Capacitate si de Bacalaureat, dar este incarcat si pentru parintii celor mai mici, deoarece tot de luni incep inscrierile pentru clasele pregatitoare pentru anul scolar 2015-2016.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )