Libnet.ro
UNICEF

15:30

Inspectia Judiciara, sesizata intr-un alt caz de viol. O fata de 14 ani din Giurgiu a fost violata de mai multi barbati

România Liberă România Liberă,
Inspectia Judiciara, sesizata intr-un alt caz de viol. O fata de 14 ani din Giurgiu a fost violata de mai multi barbati

Dupa ce Inspectia Judiciara a demarat verificari in cazul fetei violate de sapte tineri in Vaslui, presedintele Consiliului Superior al Magistraturii CSM), Marius Tudose, a sesizat Inspectia Judiciara pentru verificari legate de cazul unei minore din judetul Giurgiu, care a fost agresata sexual in 2013. continuă pe România Liberă

CSM sesizeaza Inspectia Judiciara in cazul unui alt dosar de viol, din 2013, de la Parchetul Giurgiu

Consiliul Superior al Magistraturii a sesizat Inspectia Judiciara in cazul unui alt dosar, din 2013, de la Parchetul Giurgiu, in care initial a fost inceputa cercetarea pentru violarea unei fete de 14 ani de.

Inspectia Judiciara, sesizata in cazul tinerilor cercetati in libertate dupa ce o violat o eleva

Presedintele Consiliului Superior al Magistraturii, Marius Tudose, a sesizat Inspectia Judiciara in vederea efectuarii de verificari in cazul eliberarii din arest a celor sapte tineri acuzati ca au violat o eleva din Vaslui, sustine Asociatia pentru Implementarea Democratiei AID).

Judecatorii care au dat verdictul in cazul tinerilor acuzati de viol, cercetati de Inspectia Judiciara

Consiliul Superior al Magistraturii a sesizat Inspectia Judiciara in cazul celor sapte tineri care au violat o tanara din Vaslui. Astfel, Inspectia Judiciara va trebui sa efectueze in vederea efectuarii de verificari in cazul eliberarii din arest a celor sapte tineri acuzati de viol.

CSM sesizeaza Inspectia Judiciara in cazul unui viol din Giurgiu petrecut in anul 2013

Presedintele Consiliului Superior al Magistraturii a sesizat Inspectia Judiciara pentru a face verificari in cazul unei minore din judesul Girgiu violata in urma cu doi ani, scrie Agerpres. Ca urmare a.

Presedintele CSM a sesizat Inspectia Judiciara in cazul eliberarii celor sapte violatori din Vaslui

Presedintele Consiliului Superior al Magistraturii, judecator Marius Badea Tudose, a sesizat Inspectia Judiciara in vederea efectuarii de verificari potrivit competentelor, in cazul eliberarii celor sapte violatori din Vaslui, se arata intr-un raspuns trimis marti ziarului Adevarul.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )