Libnet.ro
UNICEF

13:00

CSM sesizeaza Inspectia Judiciara in cazul unui viol din Giurgiu petrecut in anul 2013

B1 B1,
CSM sesizeaza Inspectia Judiciara in cazul unui viol din Giurgiu petrecut in anul 2013

Presedintele Consiliului Superior al Magistraturii a sesizat Inspectia Judiciara pentru a face verificari in cazul unei minore din judesul Girgiu violata in urma cu doi ani, scrie Agerpres. Ca urmare a. continuă pe B1

CSM sesizeaza Inspectia Judiciara in cazul unui alt dosar de viol, din 2013, de la Parchetul Giurgiu

Consiliul Superior al Magistraturii a sesizat Inspectia Judiciara in cazul unui alt dosar, din 2013, de la Parchetul Giurgiu, in care initial a fost inceputa cercetarea pentru violarea unei fete de 14 ani de.

Presedintele CSM a sesizat Inspectia Judiciara in cazul eliberarii celor sapte violatori din Vaslui

Presedintele Consiliului Superior al Magistraturii, judecator Marius Badea Tudose, a sesizat Inspectia Judiciara in vederea efectuarii de verificari potrivit competentelor, in cazul eliberarii celor sapte violatori din Vaslui, se arata intr-un raspuns trimis marti ziarului Adevarul.

Inspectia Judiciara, sesizata intr-un alt caz de viol. O fata de 14 ani din Giurgiu a fost violata de mai multi barbati

Dupa ce Inspectia Judiciara a demarat verificari in cazul fetei violate de sapte tineri in Vaslui, presedintele Consiliului Superior al Magistraturii CSM), Marius Tudose, a sesizat Inspectia Judiciara pentru verificari legate de cazul unei minore din judetul Giurgiu, care a fost agresata sexual in 2013.

Judecatorii care au dat verdictul in cazul tinerilor acuzati de viol, cercetati de Inspectia Judiciara

Consiliul Superior al Magistraturii a sesizat Inspectia Judiciara in cazul celor sapte tineri care au violat o tanara din Vaslui. Astfel, Inspectia Judiciara va trebui sa efectueze in vederea efectuarii de verificari in cazul eliberarii din arest a celor sapte tineri acuzati de viol.

CSM confirma verificarile in cazul magistratilor care au decis ca cei 7 violatori din Vaslui sa fie pusi in libertate (VIDEO)

Consiliul Superior al Magistraturii confirma verificarile pe care le Inspectia judiciara le face in cazul magistratiilor din Vaslui, informeaza B1 TV. Aceste verificari pot dura 45 de zile, cu prelungire de.

Victor Ponta s-a rastit la Robert Cazanciuc cerand masuri in cazul tinerei violate din Vaslui: Povesti! Povesti am mai auzit!

Premierul Victor Ponta a cerut ministrului justitiei sa caute masuri pentru cazul tinerei violate din Vaslui si s-a rastit la Robert Cazanciuc atunci cand i-a raspuns ca a fost sesizata Inspectia Judiciara in acest caz. Povesti! Povesti am mai auzit!, a ridicat tonul Victor Ponta la inceputul sedintei de Guvern de miercuri. Totodata a lansat si critici la adresa CSM, spunand ca nu permite politicienilor sa comenteze asupra cazurilor din justitie. Premierul a criticat societatea care se bucura doar cand vede politicieni arestati preventiv, in timp ce infractorii periculosi pot sta acasa bine-merci. Ponta i-a mai spus lui Cazanciuc ca mai bine sa-si dea demisia daca nu reuseste sa convinga CSM sa ia masuri in acest caz.

Inspectia Judiciara, sesizata in cazul tinerilor cercetati in libertate dupa ce o violat o eleva

Presedintele Consiliului Superior al Magistraturii, Marius Tudose, a sesizat Inspectia Judiciara in vederea efectuarii de verificari in cazul eliberarii din arest a celor sapte tineri acuzati ca au violat o eleva din Vaslui, sustine Asociatia pentru Implementarea Democratiei AID).

Reactii dezgustatoare in cazul fetei violate din Vaslui. Va spun sincer ca am plans cand i-a arestat

Cazul elevei violate din Valeni imparte comunitatea in doua tabere. Unii sunt revoltati de faptul ca cei sapte tineri acuzati de viol au fost lasati in libertate. Altii considera ca acestia au facut o.

CNA ia atitudine in cazul victimei violului din Vaslui: Mama fetei, sunata in direct in timpul sedintei. Luarea unei decizii in acest caz, amanata intrucat au aparut noi informatii

Cazul tinerei violate din Vaslui ia amploare. CNA s-a autosesizat dupa ce, marti, eleva a aparut in cadrul emisiunii La Maruta de pe Pro TV. in sedinta de joi a Consiliului National al Audiovizualului,.

Alina Gorghiu, mesaj pe Facebook despre cazul tinerei violate din Vaslui

Alina Gorghiu a postat pe Facebook un mesaj referitor la cazul tinerei violate din Vaslui. Iata postarea: inca am incredere ca justitia ii va pedepsi pe vinovati in cazul de la Vaslui. Ca politician, nu-mi.

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2218 seconds )