Libnet.ro
UNICEF

09:30

Un inspector din cadrul Finantelor Publice Ilfov, retinut de DNA fiind banuit ca a luat mita pentru a reactiva o firma

Hotnews Hotnews,
 Un inspector din cadrul Finantelor Publice Ilfov, retinut de DNA fiind banuit ca a luat mita pentru a reactiva o firma

Procurorii DNA au inceput urmarirea penala fata de un inspector fiscal din cadrul Finantelor Publice Ilfov, Gabriel Niculescu, sub acuzatiile de luare de mita si trafic de influenta. Acesta este acuzat ca ar fi pretins si primit de la un om de afaceri sume de bani si bunuri pentru a reactiva o firma eclarata inactiva ca urmare a nedepunerii la termen a declaratiilor fiscale. Gabriel Niculescu a fost retinut pentru 24 de ore. continuă pe Hotnews

Procurorii DNA au retinut, pentru 24 de ore, un inspector al Finantelor Publice Ilfov, acuzat de luare de mita si trafic de influenta

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie au dispus punerea in miscare a actiunii penale si retinerea pentru 24 de ore, incepand de la data de 30. 2015, a lui Niculescu Gabriel, inspector fiscal cu grad de consilier principal in cadrul Administratiei Judetene a Finantelor Publice Ilfov.

Inspector fiscal din Ilfov, retinut pentru luare de mita

Inspectorul Administratiei Judetene a Finantelor Publice Ilfov, Gabriel Niculescu, a fost retinut, joi seara, de procurorii DNA, intrucat este acuzat ca a luat mita de la un om de afaceri pentru reactivarea firmei acestuia, informeaza Mediafax.

Primarul din Miercurea Ciuc, Robert Raduly, retinut pentru 24 de ore cu propunere de arest preventiv

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au dispus inceperea urmaririi penale si retinerea pentru 24 de ore a primarului minicipiului Miercurea Ciuc, Robert Kalman Raduly, precum si viceprimarul Domokos Szoke, incepand de la data de 29 aprilie, anunta DNA, intr-un comunicat publicat joi.

O directoare din cadrul Ministerului Transporturilor, in conflict de interese

Directoarea in cadrul Ministerului Transporturilor si Infrastructurii, Lizeta Volcinschi a fost gasita in conflict de interese de natura administrativa de catre Agentia Nationala de Integritate, conform unui comunicat al institutiei.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )