Libnet.ro
UNICEF

01:05

Procurorii DNA au retinut, pentru 24 de ore, un inspector al Finantelor Publice Ilfov, acuzat de luare de mita si trafic de influenta

Adevărul Adevărul,
Procurorii DNA au retinut, pentru 24 de ore, un inspector al Finantelor Publice Ilfov, acuzat de luare de mita si trafic de influenta

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie au dispus punerea in miscare a actiunii penale si retinerea pentru 24 de ore, incepand de la data de 30. 2015, a lui Niculescu Gabriel, inspector fiscal cu grad de consilier principal in cadrul Administratiei Judetene a Finantelor Publice Ilfov. continuă pe Adevărul

Primarul din Miercurea Ciuc, Robert Raduly, retinut pentru 24 de ore cu propunere de arest preventiv

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au dispus inceperea urmaririi penale si retinerea pentru 24 de ore a primarului minicipiului Miercurea Ciuc, Robert Kalman Raduly, precum si viceprimarul Domokos Szoke, incepand de la data de 29 aprilie, anunta DNA, intr-un comunicat publicat joi.

Primarul PSD Gheorghe Nichita a fost retinut pentru 24 de ore. Doi sefi din Politia Locala, incarcerati si ei in dosarul spionilor de la Iasi, alaturi de baron

Gheorghe Nichita, primarul municipiului Iasi, a fost retinut, in noaptea de joi spre vineri 1 mai 2015), de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA), dupa mai multe ore de audieri. Baronul PSD este acuzat de abuz in serviciu, folosind, conform procurorilor, Politia Locala in serviciu secret de spionaj, subordonat intereselor lui.

Inspector fiscal din Ilfov, retinut pentru luare de mita

Inspectorul Administratiei Judetene a Finantelor Publice Ilfov, Gabriel Niculescu, a fost retinut, joi seara, de procurorii DNA, intrucat este acuzat ca a luat mita de la un om de afaceri pentru reactivarea firmei acestuia, informeaza Mediafax.

Fosta directoare de la CEC Bank Brasov, retinuta de procurorii DNA

Doi fosti sefi dintr-o sucursala din Brasov a CEC Bank au fost retinuti, ieri, de procurorii DNA, pentru abuz in serviciu, fiind acuzati ca au acordat credite cu nerespectarea procedurilor si normelor bancare.

Procurorii DNA au extins urmarirea penala in cazul lui Iulian Badescu, fostul primar al Ploiestiului

Procurorii DNA au decis sa extinda urmarirea penala in cazul fostului primar al Ploiestiului, Iulian Badescu, arestat preventiv pentru luare de mita si abuz in serviciu. in plus, Badescu este cercetat si.

Procurorii DNA cer arestarea in lipsa a lui Marko Attila, in dosarul ANRP

Procurorii DNA cer arestare in lipsa, pe o perioada de 30 de zile, a fostului deputat Marko Attila pentru savarsirea infractiunii de abuz in serviciu, in dosarul in care este acuzat ca,alaturi de alte persoane, intre care si Horia Georgescu,a aprobat.

Procurorii DNA au extins cercetarile in dosarul lui Badescu, fostul primar al Ploiestiului

Fostul primar al Ploiestiului, Iulian Badescu, cercetat in arest preventiv pentru abuz in serviciu, va fi anchetat si pentru fapte incompatibile cu functia. Procurorii DNA Ploiesti au extins cercetarile in dosarul.

Primarul Iasiului a fost ridicat de procurorii DNA

Primarul Iasiului, Gheorghe Nichita, a fost ridicat, joi dupa-amiaza, de procurorii DNA, in urma perchezitiilor facute la locuinta sa, dar si la sediul primariei si la Politia Locala, intr-un dosar privind fapte de coruptie care ar fi fost comise in.

Primarul Iasului, ridicat de procurorii DNA. Gheorghe Nichita e suspectat de abuz in serviciu

UPDATE 14:48 Primarul Iasiului, Gheorghe Nichita, a fost ridicat, joi dupa-amiaza, de procurorii DNA, in urma perchezitiilor facute la locuinta sa, dar si la sediul primariei si la Politia Locala, intr-un do.

Gheorghe Nichita a fost ridicat de procurorii DNA de la locuinta sa

ACTUALIZARE 14:53 Primarul Iasiului, Gheorghe Nichita, a fost ridicat, joi dupa-amiaza, de procurorii DNA, in urma perchezitiilor facute la locuinta sa, dar si la sediul primariei si la Politia Locala, intr-un dosar privind fapte de coruptie care ar fi fost comise in acest an, edilul urmand sa fie adus la Bucuresti, transmit surse din presa. * Perchezitii la Primaria Iasi si la locuinta primarului Gheorghe Nichita.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )