Libnet.ro
UNICEF

12:00

Instanta a anulat autorizatia pentru constructia unei biserici din Sectorul 3

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Instanta a anulat autorizatia pentru constructia unei biserici din Sectorul 3

Prin decizia pronuntata in 2 aprilie 2015 in dosarul 39264/3/2012, Curtea de Apel Bucuresti a anulat irevocabil autorizatia de construire emisa de primarul Sectorului 3, Liviu Negoita, pentru o biserica in Parcul Emil Garleanu, arata un comunicat trimis redactiei de Asociatia Salvati Bucurestiul. continuă pe Ziarul Bursa

Bucuresti: Instanta a anulat definitiv autorizatia de construire emisa de Primaria sectorului 3 pentru ridicarea unei biserici in Parcul Emil Garleanu, dar lacasul de cult este deja construit

Curtea de Apel Bucuresti a anulat, la sfarsitul saptamanii trecute, autorizatia de construire emisa de Primaria sectorului 3 in 2011 pentru ridicare bisericii din Parcul Emil Garleanu din Capitala. Sentinta este definitiva. Actiunea in instanta a fost initiata de asociatia de proprietari a unui bloc de langa parc, de Fundatia Eco-Civica si de Asociatia Salvati Bucurestiul. In prezent, biserica este aproape gata, iar pentru ridicarea ei au fost taiati mai multi arbori.

SUA: 13 raniti, dupa ce acoperisului unei biserici s-a prabusit in timpul slujbei de Paste

Mai multe persoane au fost ranite supa acoperisul unei biserici s-a prabusit duminica, in timpul slujbei de Paste, in nordul statului american New Jersey nord-est), anunta autoritatile, potrivit Mediafax.

SUA. Mai multe persoane au fost ranite in urma prabusirii acoperisului unei biserici, in timpul slujbei de Paste

Mai multe persoane au fost ranite in nordul statului american New Jersey nord-est), unde acoperisul unei biserici s-a prabusit duminica, in timpul slujbei de Paste, anunta autoritatile, relateaza.

Mai multe biserici din Bucuresti si Catedrala Mantuirii Neamului primesc in 2015 circa 9 milioane lei din bugetul Primariei Capitalei

Consiliul General al Municipiului Bucuresti a alocat din bugetul pe anul 2015 circa 9 milioane lei pentru biserici. Din aceasta suma circa 430. 000 lei vor fi alocati pentru Catedrala Mantuirii Neamului.

Un pui de urs a fost gasit in pivnita unei case din Sibiu

Un pui de urs, de circa sapte - opt luni si aproximativ 40 de kilograme, a fost gasit in pivnita unei case din municipiul Sibiu si a fost dus la Gradina Zoologica pentru evaluarea starii de sanatate. Echipele .

Biserica din Parcul Emil Garleanu, ilegala. Curtea de Apel a anulat autorizatia de construire

Curtea de Apel Bucuresti a anulat irevocabil autorizatia de construire emisa de primarul Sectorului 3, Robert Negoita, pentru o biserica din Parcul Emil Garleanu.

Mobilizare pentru salvarea unei batrane, la metroul din Moscova. Femeia a fost salvata de pasageri, dupa ce a cazut intre peron si vagon

O femeie de 70 de ani, blocata intre peron si vagon intr-o statie de metrou din Moscova, a fost salvata de pasagerii care au impins garnitura de metrou. Incidentul a avut loc sambata seara, cand femeia.

Cornel Pieptea, viceprimar liberal al Capitalei, acuza Guvernul ca a alocat bani doar pentru reabilitarea unei singure cladiri cu bulina rosie

Cornel Pieptea, viceprimar PNL al Bucurestiului, sustine ca banii acordati de Guvern in ultima sedinta pentru imobilele incadrate in clasa I de risc seismic ar ajunge doar pentru reabilitarea unui astfel de imobil.

Ar putea fi Vinerea Eliberarii pentru Gigi Becali. Latifundiarul din Pipera asteapta decizia magistratilor

Gigi Becali afla astazi daca va fi eliberat din inchisoare dupa ce magistratii Tribunalului Constanta au ramas in pronuntare. Acestia vor anunta daca mentin decizia de eliberare conditionata data.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )