Libnet.ro
UNICEF

20:30

Instanta, asteptata sa dea o sentinta in dosarul in care fostul primar Neculai Ontanu este acuzat de coruptie

Adevărul Adevărul,
Instanta, asteptata sa dea o sentinta in dosarul in care fostul primar Neculai Ontanu este acuzat de coruptie

Curtea de Apel Bucuresti ar putea da astazi publicitatii sentinta in dosarul de coruptie in care a fost judecat fostul primar al Sectorului 2, Neculai Ontanu. Procurorii au cerut pentru acesta pedeapsa maxima de 10 ani de inchisoare. continuă pe Adevărul

Lui Pinalti i s-au CONTOPIT PEDEPSELE: Cati ani de inchisoare il asteapta pe fostul primar de Piatra Neamt

Fostul primar al orasului Piatra Neamt Gheorghe Stefan, condamnat la inchisoare cu executare in dosarul Microsoft si in dosarul privind finantarea PDL, va executa o pedeapsa de trei ani si.

Fostul primar Gheorghe Stefan, condamnat la sase ani de inchisoare, ar putea executa doar trei ani si jumatate, intrucat a cooperat cu anchetatorii

Fostul primar al orasului Piatra Neamt, Gheorghe Stefan, condamnat la inchisoare cu executare in dosarul Microsoft si in dosarul privind finantarea PDL, ar putea executa o pedeapsa de trei ani si jumatate in detentie dupa contopirea pedepselor.

Fostul primar al sectorului 6, Cristian Poteras, urmarit penal de DNA pentru luare de mita si spalare de bani

Fostul primar al sectorului 6, Cristian Poteras, este urmarit penal de procurorii DNA pentru doua infractiuni de luare de mita si spalare de bani in forma continuata, anunta Directia Nationala Anticoruptie. Poteras este acuzat de procurorii DNA ca a pretins de la reprezentantii unei societati comerciale inregistrate intr-o tara UE suma de un milion de euro, primind de la acestia, la data de 31 iulie 2007, suma de 250. 000 euro, in schimbul emiterii autorizatiilor necesare pentru dezvoltarea unui proiect imobiliar autorizatii de demolare, certificat de urbanism si autorizatii de construire).

Fostul primar al Sectorului 6, Constantin Poteras, acuzat de DNA ca ar fi primit mita peste 1 milion de euro. Fosta sotie a edilului, acuzata de spalarea banilor

Fostul primar al Sectorului 6, Constantin Cristian Poteras, a fost pus sub acuzare de procurorii DNA pentru doua fapte de luare de mita si spalare a banilor, in forma continuata. in acelasi dosar, fosta sotie a edilului, Aureliana Gidea, fosta Poteras, este acuzata de de spalare a banilor in forma continuata.

DNA l-a pus sub acuzare pe fostul primar Cristian Poteras pentru o mita de un milion de euro

Cristian Poteras, fost primar al Sectorului 6, a fost pus sub acuzare de DNA pentru luare de mita si spalare de bani.

Cine este si cum arata femeia pentru care fostul ginere al lui Basescu a fost la un pas sa fie omorat (FOTO)

Bogdan Ionescu, fostul ginere al lui Traian Basescu a ajuns dupa o seara de distractie sa fie amenintat cu moartea si cu un pistol la tampla. Scandalul a pornit de la noua iubita a lui Syda, cea cu care s-.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )