Libnet.ro
UNICEF

10:30

Instanta a decis: OMV Petrom Marketing, vinovat irevocabil de incalcarea legii concurentei

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Instanta a decis: OMV Petrom Marketing, vinovat irevocabil de incalcarea legii concurentei

Inalta Curte de Casatie si Justitie a confirmat irevocabil incalcarea legii concurentei de catre OMV Petrom Marketing, a anuntat Consiliul Concurentei. Totusi, instanta a redus amenda aplicata companiei de catre Consiliul Concurentei de. continuă pe Wall-Street Ro

Consiliul Concurentei a castigat irevocabil procesul cu OMV Petrom Marketing

Inalta Curte de Casatie si Justitie a confirmat irevocabil incalcarea legii concurentei de catre compania OMV - PETROM MARKETING la data incalcarii legii opera benzinariile OMV) prin participarea la o intelegere de tip cartel, alaturi de alte companii active pe piata carburantilor. De asemenea, instanta a redus amenda aplicata de Consiliul Concurentei de la 137,2 milioane lei la 109,8 milioane lei, informeaza un comunicat remis redactiei.

OMV Petrom Marketing a pierdut definitiv procesul cu Consiliul Concurentei, insa amenda a fost redusa la 109,8 milioane lei

Consiliul Concurentei a castigat definitiv procesul cu OMV Petrom Marketing, dupa ce aceasta a contestat o sanctiune a autoritatii anti-monopol din 2011, insa amenda a fost redusa de instanta de la 137,2 milioane de lei la 109,8 milioane lei, a anuntat, joi, institutia.

Amenda record primita de OMV a fost confirmata de instanta

Inalta Curte de Casatie si Justitie a confirmat irevocabil incalcarea legii concurentei de catre compania OMV Petrom Marketing la data incalcarii legii opera benzinariile OMV) prin.

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )