Libnet.ro
UNICEF

09:00

Instanta a ramas in pronuntare, in cazul lui Marian Vanghelie

România Liberă România Liberă,
Instanta a ramas in pronuntare, in cazul lui Marian Vanghelie

Magistratii inaltei Curti de Casatie si Justitie analizeaza, vineri, contestatia depusa de primarul suspendat al Sectorului 5 din Capitala, Marian Vanghelie, la decizia prin care i-a fost prelungit arestul preventiv. continuă pe România Liberă

Instanta: Marian Vanghelie ar fi primit mita in pungi de plastic

Primarul suspendat al Sectorului 5 din Capitala, Marian Vanghelie, ar fi primit mita in pungi de plastic, in Piata 13 Septembrie aflata pe Soseaua Antiaeriana din Bucuresti. Asta arata magistratii Curtii Supreme in motivarea deciziei prin care l-au trimis pe edil in spatele gratiilor pentru 30 de zile.

Marian Vanghelie ramane in arest: iCCJ a respins cererea formulata de edilul suspendat al Sectorului 5

Cererea formulata de edilul suspendat al Sectorului 5, Marian Vanghelie, a fost judecata vineri la inalta Curte de Casatie si Justitie. Magistratii au anuntat ca Vanghelie trebuie sa stea in continuare dupa.

Marian Vanghelie afla, vineri, daca scapa de inchisoare

Magistratii inaltei Curti de Casatie si Justitie analizeaza, vineri, contestatia depusa de primarul suspendat al Sectorului 5 din Capitala, Marian Vanghelie, la decizia prin care i-a fost prelungit arestul preventiv.

Marian Vanghelie afla astazi daca mai ramane dupa gratii

Marian Vanghelie afla astazi daca mai ramane dupa gratii. Magistratii judeca contestatia la prelungirea arestului preventiv depusa de avocati. Primarul Sectorului 5 al Capitalei se afla in arest din 14.

Marian Vanghelie ar putea afla vineri daca scapa de arestul preventiv

Primarul suspendat al Sectorului 5 din Capitala, Marian Vanghelie, ar putea afla vineri daca va fi eliberat. Asta dupa ce magistratii Curtii Supreme vor lua in discutie contestatia edilului impotriva deciziei prin care i-a fost prelungit a arestul preventiv.

Cate zile mai sta in arest Marian Vanghelie

Fostul primar Marian Vanghelie ramane in arest inca 30 de zile, intrucat instanta suprema i-a respins contestatia. Vanghelie este acuzat de luare de mita pentru a favoriza firmele omului de afaceri Marin Dumitru in atribuirea unor contracte de lucrari publice ale Primariei Sectorului 5, informeaza Mediafax.

Marian Vanghelie RAMANE in arest preventiv

10 - Fostul primar al Sectorului 5, Marian Vanghelie, ramane in arest preventiv, a anuntat Alessandra Stoicescu, in editia de vineri a emisiunii 100 de minute, de la Antena 3. ____Marian Vanghelie.

Zi decisiva pentru Marian Vanghelie: Fostul edil al sectorului 5 afla daca ramane sau nu in inchisoare

Marian Vanghelie contesta decizia instantei de prelungire a arestului preventiv, informeaza B1 TV. Cererea formulata de edilul suspendat al sectorului 5 se judeca vineri la inalta Curte de Casatie si Justitie.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2326 seconds )