Libnet.ro
UNICEF

09:00

Marian Vanghelie ar putea afla vineri daca scapa de arestul preventiv

Adevărul Adevărul,
Marian Vanghelie ar putea afla vineri daca scapa de arestul preventiv

Primarul suspendat al Sectorului 5 din Capitala, Marian Vanghelie, ar putea afla vineri daca va fi eliberat. Asta dupa ce magistratii Curtii Supreme vor lua in discutie contestatia edilului impotriva deciziei prin care i-a fost prelungit a arestul preventiv. continuă pe Adevărul

Marian Vanghelie afla, vineri, daca scapa de inchisoare

Magistratii inaltei Curti de Casatie si Justitie analizeaza, vineri, contestatia depusa de primarul suspendat al Sectorului 5 din Capitala, Marian Vanghelie, la decizia prin care i-a fost prelungit arestul preventiv.

Darius Valcov ar putea afla vineri daca va fi eliberat din arest

Fostul ministru al Finantelor Darius Valcov ar putea afla vineri daca va fi scos din spatele gratiilor. Asta dupa ce magistratii Curtii Supreme vor lua in discutie contestatia acestuia impotriva deciziei prin care i-a fost respinsa cererea de inlocuire a arestarii preventive cu o masura mai blanda, respectiv arestul la domiciliu sau controlul judiciar.

Darius Valcov afla, vineri, daca scapa de arest

Magistratii inaltei Curti de Casatie si Justitie discuta, vineri, contestatia depusa de fostul ministru al Finantelor Valcov impotriva deciziei prin care i-a fost respinsa cererea de inlocuire a arestarii preventive cu o masura mai blanda, respectiv arestul la domiciliu sau controlul judiciar.

Elena Udrea ar putea afla joi daca scapa de arestul preventiv

Elena Udrea, arestata preventiv in dosarul Gala Bute, ar putea afla joi daca va fi eliberata. Asta dupa ce magistratii Curtii Supreme vor lua in discutie contestatia deputatului impotriva deciziei prin care i-a fost respinsa cererea de inlocuire a arestului preventiv cu o masura mai blanda.

Dosarul Microsoft: Gheorghe Stefan afla, miercuri, daca scapa de arestul preventiv

Fostul primar al municipiului Piatra Neamt, Gheorghe Stefan, zis Pinalti, afla, miercuri, daca scapa de arestul preventiv, in dosarul Mictosoft, in care este acuzat de trafic de influenta si spalare de bani, informeaza B1 TV.

Dosarul Microsoft. Gheorghe Stefan ar putea afla miercuri daca va fi judecat in arest la domiciliu

Gheorghe Stefan, fostul primar al municipiului Piatra Neamt, ar putea fi plasat in arest la domiciliu. Asta dupa ce magistratii Curtii Supreme vor lua in discutie contestatia procurorilor anticoruptie impotriva deciziei prin care i-a fost inlocuit arestul preventiv, in dosarul Microsoft.

Zi decisiva pentru Marian Vanghelie: Fostul edil al sectorului 5 afla daca ramane sau nu in inchisoare

Marian Vanghelie contesta decizia instantei de prelungire a arestului preventiv, informeaza B1 TV. Cererea formulata de edilul suspendat al sectorului 5 se judeca vineri la inalta Curte de Casatie si Justitie.

Instanta a ramas in pronuntare, in cazul lui Marian Vanghelie

Magistratii inaltei Curti de Casatie si Justitie analizeaza, vineri, contestatia depusa de primarul suspendat al Sectorului 5 din Capitala, Marian Vanghelie, la decizia prin care i-a fost prelungit arestul preventiv.

Marian Vanghelie afla astazi daca mai ramane dupa gratii

Marian Vanghelie afla astazi daca mai ramane dupa gratii. Magistratii judeca contestatia la prelungirea arestului preventiv depusa de avocati. Primarul Sectorului 5 al Capitalei se afla in arest din 14.

Marian Vanghelie ramane in arest: iCCJ a respins cererea formulata de edilul suspendat al Sectorului 5

Cererea formulata de edilul suspendat al Sectorului 5, Marian Vanghelie, a fost judecata vineri la inalta Curte de Casatie si Justitie. Magistratii au anuntat ca Vanghelie trebuie sa stea in continuare dupa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2392 seconds )