Libnet.ro
UNICEF

08:30

Instanta suprema judeca luni primul termen in dosarul Microsoft

Hotnews Hotnews,
 Instanta suprema judeca luni primul termen in dosarul Microsoft

Inalta Curte de Casatie si Justitie judeca luni primul termen in dosarul Microsoft, in care au fost trimisi in judecata pentru fapte de coruptie fostul ministru Gabriel Sandu, oamenii de afaceri Nicolae Dumitru si Dorin Cocos, precum si primarul suspendat din Piatra Neamt, Gheorghe Stefan. continuă pe Hotnews

Curtea Suprema judeca astazi primul termen in dosarul Microsoft

Inalta Curte de Casatie si Justitie judeca astazi primul termen in dosarul Microsoft, in care au fost trimisi in judecata pentru fapte de coruptie fostul ministru Gabriel Sandu, oamenii de afaceri Nicolae Dumitru si Dorin Cocos, precum si primarul suspendat din Piatra Neamt, Gheorghe Stefan.

Dosarul Microsoft. Curtea Suprema judeca luni primul termen din acest caz

Magistratii Curtii Supreme judeca, luni, primul termen din dosarul Microsoft in care au fost trimisi in judecata fostul ministru Gabriel Sandu, Gheorghe Stefan, primarul suspendat al municipiului Piatra Neamt, dar si oamenii de afaceri Dorin Cocos si Dumitru Nicolae. Acestia sunt suspectati de fapte de coruptie.

VIDEO Audierea in CSM a candidatului pentru sefia DIICOT. Oana Haineala il acuza pe Daniel Horodniceanu de autoplagiat

Daniel Constantin Horodniceanu, propus de ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, pentru functia de procuror sef al DIICOT, a sustinut luni interviul in cadrul Sectiei pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii CSM). Intrebat de Oana Schmidt Haineala daca a inclus in proiectul pezentat luni pasaje din lucrari mai vechi, invocand folosirea unei legislatii mai vechi si a unor recomandari mai vechi a Comisiei Europene, Horodniceanu a confirmat, aratandu-se surprins la observatia ca ar fi trebuit sa noteze acest lucru in blibliografie.

VIDEO UPDATE CSM a avizat pozitiv candidatura lui Daniel Horodniceanu pentru sefia DIICOT. La audieri, Oana Haineala l-a acuzat pe Horodniceanu de autoplagiat

Daniel Constantin Horodniceanu, propus de ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, pentru functia de procuror sef al DIICOT, a sustinut luni interviul in cadrul Sectiei pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii CSM). Intrebat de Oana Schmidt Haineala daca a inclus in proiectul pezentat luni pasaje din lucrari mai vechi, invocand folosirea unei legislatii mai vechi si a unor recomandari mai vechi a Comisiei Europene, Horodniceanu a confirmat, aratandu-se surprins la observatia ca ar fi trebuit sa noteze acest lucru in blibliografie. UPDATE Ora 12:09 CSM a dat aviz pozitiv lui Daniel Constantin Horodniceanu pentru sefia DIICOT, informeaza Digi24. Avizul CSM este consultativ.

Astazi se judeca primul termen in dosarul Bica 1. Fosta sefa a DIICOT, Alina Bica, acuzata de abuz in serviciu

Magistratii Instantei Superme judeca astazi primul termen in dosarul Bica 1. Procesul ar fi trebuit sa inceapa pe 24 aprilie, insa magistratii au amanat termenul. in acest dosar, fosta sefa a.

Primul termen in dosarul Bica 1, astazi, la iCCJ

Fosta sefa a DIICOT, Alina Bica, se prezinta astazi in fata judecatorilor inaltei Curti de Casatie si Justitie, pentru primul termen al dosarului Bica 1, in care aceasta este acuzata de abuz in serviciu dupa ce ar fi acordat despagubiri in mod ilegal omului de afaceri Gheorghe Stelian.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2406 seconds )