Libnet.ro
UNICEF

08:30

Primul termen in dosarul Bica 1, astazi, la iCCJ

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Primul termen in dosarul Bica 1, astazi, la iCCJ

Fosta sefa a DIICOT, Alina Bica, se prezinta astazi in fata judecatorilor inaltei Curti de Casatie si Justitie, pentru primul termen al dosarului Bica 1, in care aceasta este acuzata de abuz in serviciu dupa ce ar fi acordat despagubiri in mod ilegal omului de afaceri Gheorghe Stelian. continuă pe Ziarul Bursa

Instanta suprema judeca luni primul termen in dosarul Microsoft

Inalta Curte de Casatie si Justitie judeca luni primul termen in dosarul Microsoft, in care au fost trimisi in judecata pentru fapte de coruptie fostul ministru Gabriel Sandu, oamenii de afaceri Nicolae Dumitru si Dorin Cocos, precum si primarul suspendat din Piatra Neamt, Gheorghe Stefan.

Astazi se judeca primul termen in dosarul Bica 1. Fosta sefa a DIICOT, Alina Bica, acuzata de abuz in serviciu

Magistratii Instantei Superme judeca astazi primul termen in dosarul Bica 1. Procesul ar fi trebuit sa inceapa pe 24 aprilie, insa magistratii au amanat termenul. in acest dosar, fosta sefa a.

Dosarul Bica 1. Alina Bica, prezenta la Curtea Suprema unde are loc un nou termen al procesului

Curtea Suprema judeca, luni, un nou termen in dosarul Bica 1 in care fosta sefa a Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT), Alina Bica, este acuzata de abuz in serviciu dupa ce ar fi acordat despagubiri pentru un teren supraevaluat cu peste 62 de milioane de euro.

Curtea Suprema judeca astazi primul termen in dosarul Microsoft

Inalta Curte de Casatie si Justitie judeca astazi primul termen in dosarul Microsoft, in care au fost trimisi in judecata pentru fapte de coruptie fostul ministru Gabriel Sandu, oamenii de afaceri Nicolae Dumitru si Dorin Cocos, precum si primarul suspendat din Piatra Neamt, Gheorghe Stefan.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2472 seconds )