Libnet.ro
UNICEF

16:00

Instructor auto judecat pentru ca a luat bani de la persoane care voiau sa obtina permisul contra cost

Adevărul Adevărul,
Instructor auto judecat pentru ca a luat bani de la persoane care voiau sa obtina permisul contra cost

Un instructor auto a fost trimis in judecata pentru trafic de influenta, dupa ce ar fi primit 700 de euro si 6. 300 de lei de la trei persoane care voiau sa obtina fraudulos permisul de conducere. continuă pe Adevărul

Monica Macovei cere sa fie inclusa in procesul de selectie a candidatului comun PNL-PDL la prezidentiale: Procesul trebuie sa fie deschis oricarei persoane care are sanse sa invinga PSD

Eurodeputatul PDL Monica Macovei declara, pentru Romania Libera, in contextul aliantei dintre PDL si PNL, ca am dreptul si cer sa fiu inclusa in procesul de masurare a condidatilor dreptei pentru alegerile prezidentiale. Fostul ministru al Justitiei mai afirma ca procesul de selectie a unui candidat al dreptei trebuie deschis oricarei persoane care are sanse sa invinga PSD la alegerile prezidentiale. Macovei subliniaza si faptul ca in acest moment nu este inclusa in sondajele pe baza carora urmeaza sa fie selectat prezidentiabiliul comun al PDL si PNL.

Instructor auto trimis in judecata pentru trafic de influenta

Procurorii DNA l-au trimis in judecata pe instrutcorul auto George Popa, pentru trafic de influenta in forma continuata. Acesta cerea de la elevi sume cuprinse intre 200 si 5. 000 de euro pentru a-i ajuta sa obtina permisul de conducere.

Basescu, acuzat ca a luat bani in vila de la Neptun

Fiica lui Bercea Mondial spune ca fratele sau are o inregistrare cu Mircea Basescu in care acesta recunoaste ca i-ar fi dat bani lui Traian Basescu. Banii ar fi ajuns la presedinte chiar in vila de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2294 seconds )