Libnet.ro
UNICEF

23:30

intalnire de urgenta la Palatul Victoria: Premierul discuta cu mai multi ministri despre rectificarea bugetara

B1 B1,
intalnire de urgenta la Palatul Victoria: Premierul discuta cu mai multi ministri despre rectificarea bugetara

Premierul Victor Ponta a convocat o intalnire de urgenta la Palatul Victoria, marti seara, unde a chemat cativa dintre ministri, informeaza B1 TV. La intalnire participa ministrii Ovidiu Silaghi, Mircea. continuă pe B1

Autoritatile austriece investigheaza mai multi manageri Raiffeisen pentru insider trading

Procuratura austriaca investigheaza mai multi manageri ai Raiffeisen Bank sub suspiciune de insider trading in legatura cu fuziunea Raiffeisen International cu Raiffeisen Zentralbank din 2010, a anuntat luni un purtator de cuvant al procuraturii citat de Reuters.

Rectificarea bugetara - discutata la Guvern de premierul Ponta si mai multi ministri

Rectificarea bugetara este discutata la Guvern de catre premierul Victor Ponta si mai multi ministri si lideri USL. Daniel Chitoiu, Ovidiu Silaghi si Mircea Dusa se afla de asemenea la Guvern alaturi de.

Afla care este tara cu cei mai multi jurnalisti dupa gratii.

Turcia detine recordul mondial in ceea ce priveste numarul jurnalistilor care se afla dupa gratii, se arata intr-un raport dat publicitatii luni de Comitetul pentru Protectia Jurnalistilor CPJ) si citat de AFP, scrie Mediafax. In acest raport, Comitetul pentru Protectia Jurnalistilor denunta una dintre cele mai vaste operatiuni de reprimare a libertatii presei din istoria recenta. In cercetarea care a stat la baza documentului, reprezentantii CPJ - un ONG fondat la New York - au .

Dogtown a deschis portile pentru public. Mai multi caini din adapost si-au gasit stapani

Cel mai mare adapost pentru cainii fara stapan si-a deschis azi portile pentru toti curiosii. Oamenii au putut sa vada cum sunt ingrijiti fostii maidanezi, i-au plimbat si s-au jucat cu cei mai.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )