Libnet.ro
UNICEF

05:30

Ce se intampla pe Aeroportul din Bruxelles, la 12 zile dupa atentatele teroriste

Antena3 Antena3,
Ce se intampla pe Aeroportul din Bruxelles, la 12 zile dupa atentatele teroriste

Aeroportul international din Bruxelles a fost redeschis duminica, la 12 zile dupa atentatele din capitala belgiana, informeaza AFP, potrivit agerpres. ro. Terminalul de plecari al aeroportului Bruxelles-Zaventem. continuă pe Antena3

VIDEO Aeroportul din Bruxelles, partial operational incepand de duminica, cu trei zboruri la plecare

Aeroportul international din Bruxelles urmeaza sa fie redeschis duminica, la 12 zile dupa atentatele sangeroase care au lovit capitala belgiana, cu trei zboruri operate de compania Brussels Airlines, a anuntat sambata directorul general al aeroportului, Arnaud Feist, potrivit AFP.

Aeroportul Zaventem din Bruxelles, redeschis la 12 zile dupa atentate: La cererea politiei, au fost decise masuri de securitate suplimentare

Aeroportul international din Bruxelles, Zaventem, va fi redeschis duminica, la 12 zile de la atentatele revendicate de jihadistii din gruparea Statul Islamic. Aeroportul va functiona insa partial, cu doar.

Aeroportul international din Bruxelles a fost redeschis astazi

Aeroportul international din Bruxelles a fost redeschis astazi, la 12 zile dupa atentatele din capitala Belgiei, transmite Reuters.

Aeroportul Zaventem din Bruxelles va fi redeschis partial duminica

Aeroportul international din Bruxelles urmeaza sa fie redeschis partial duminica, la 12 zile dupa atentatele din capitala belgiana, cu trei zboruri operate de compania Brussels Airlines. Anuntul a fost facut sambata de presedintele-director general Arnaud Feist, relateaza AFP, preluata de La Derniere Heure.

Aeroportul international din Bruxelles va fi redeschis duminica, cu trei zboruri la plecare

Aeroportul international din Bruxelles urmeaza sa fie redeschis duminica, la 12 zile dupa atentatele din capitala belgiana, cu trei zboruri operate de compania Brussels Airlines, a anuntat sambata presedintele-director general Arnaud Feist, transmite AFP.

UPDATE. Primele trei zboruri programate pe aeroportul din Bruxelles

30: Aeroportul Zaventem va fi deschis, duminica, la 12 zile de la atentate, cu trei zboruri operate de compania Brussels Airlines.

Zeci de simpatizanti ai retelei teroriste Stat Islamic, angajati la aeroportul din Bruxelles

Cel putin 50 de simpatizanti ai retelei teroriste Stat Islamic lucreaza la Aeroportul Zaventem din Bruxelles, avand acces in avioane, afirma agenti ai Politiei aeroportuare citati de presa belgiana.

Aeroportul din Bruxelles urmeaza sa functioneze la capacitate maxima la sfarsitul lui iunie sau inceputul lui iulie

Deschiderea aeroportului Zaventem de la Bruxelles duminica, chiar si partial, este un semn de speranta, a declarat directorul executiv al Zaventem, Anaud Feist, care a precizat ca aeroportul ar urma sa functioneze la capacitate maxima la sfarsitul lui.

Aeroportul Zaventem din Bruxelles ramane inchis sambata, la 10 zile de la atentate

Autoritatile belgiene nu vor redeschide nici sambata aeroportul Zaventem din Bruxelles, relateaza Associated Press, iar principala cauza pare a fi reprezentata de negocierile dintre guvernul belgian si sindicatele de politie in vederea asigurarii unei securitati sporite in cadrul aeroportului.

Aeroportul International din Bruxelles va fi redeschis azi, la capacitate redusa

Aeroportul International din Bruxelles va fi redeschis in dupa-amiaza zilei de azi, dupa ce la 22 martie fusese inchis, din cauza atentatelor teroriste.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2982 seconds )