Libnet.ro
UNICEF

07:00

UPDATE. Primele trei zboruri programate pe aeroportul din Bruxelles

România Liberă România Liberă,
UPDATE. Primele trei zboruri programate pe aeroportul din Bruxelles

30: Aeroportul Zaventem va fi deschis, duminica, la 12 zile de la atentate, cu trei zboruri operate de compania Brussels Airlines. continuă pe România Liberă

VIDEO Aeroportul din Bruxelles, partial operational incepand de duminica, cu trei zboruri la plecare

Aeroportul international din Bruxelles urmeaza sa fie redeschis duminica, la 12 zile dupa atentatele sangeroase care au lovit capitala belgiana, cu trei zboruri operate de compania Brussels Airlines, a anuntat sambata directorul general al aeroportului, Arnaud Feist, potrivit AFP.

Zeci de simpatizanti ai retelei teroriste Stat Islamic, angajati la aeroportul din Bruxelles

Cel putin 50 de simpatizanti ai retelei teroriste Stat Islamic lucreaza la Aeroportul Zaventem din Bruxelles, avand acces in avioane, afirma agenti ai Politiei aeroportuare citati de presa belgiana.

Aeroportul international din Bruxelles va fi redeschis duminica, cu trei zboruri la plecare

Aeroportul international din Bruxelles urmeaza sa fie redeschis duminica, la 12 zile dupa atentatele din capitala belgiana, cu trei zboruri operate de compania Brussels Airlines, a anuntat sambata presedintele-director general Arnaud Feist, transmite AFP.

Aeroportul Zaventem din Bruxelles va fi redeschis partial duminica

Aeroportul international din Bruxelles urmeaza sa fie redeschis partial duminica, la 12 zile dupa atentatele din capitala belgiana, cu trei zboruri operate de compania Brussels Airlines. Anuntul a fost facut sambata de presedintele-director general Arnaud Feist, relateaza AFP, preluata de La Derniere Heure.

Aeroportul Zaventem din Bruxelles ramane inchis sambata, la 10 zile de la atentate

Autoritatile belgiene nu vor redeschide nici sambata aeroportul Zaventem din Bruxelles, relateaza Associated Press, iar principala cauza pare a fi reprezentata de negocierile dintre guvernul belgian si sindicatele de politie in vederea asigurarii unei securitati sporite in cadrul aeroportului.

Aeroportul Zaventem din Bruxelles ramane inchis miercuri

Aeroportul International Zaventem din Bruxelles ramane inchis traficului calatorilor miercuri, la o saptamana dupa ce doua atentate sinucigase au devastat terminalul pentru plecari, a anuntat, marti seara, societate care-l administreaza, citata de AFP.

Acord intre fortele de securitate si autoritati pentru redeschiderea aeroportului din Bruxelles

Aeroportul Zaventem, din Bruxelles, ar putea fi redeschis duminica, dupa ce autoritatile belgiene au acceptat cererea sindicatelor Politiei Aerportuare ca toti pasagerii sa fie verificati inainte de a intra in terminale, relateaza BBC, citat de news. ro.

JLL: Tranzactiile cu birouri, la nivel record in primele trei luni din 2016

Tranzactiile cu spatii de birouri la nivel national, intermediate de compania de consultanta imobiliara JLL, au inregistrat un nivel record in primele trei luni ale anului in comparatie cu aceeasi perioada de anul trecut, totalizand circa 25. 000 de metri patrati.

Avertizare MAE: Aeroportul Zaventem din Bruxelles ramane inchis

Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau doresc sa se deplaseze pe teritoriul Belgiei ca Aeroportul International Zaventem ramane inchis.

Politia din Bruxelles ii roaga pe locuitori si comercianti sa pastreze imaginile de pe camerele de filmat private

Politia belgiana le-a solicitat bruxellezilor ajutorul pentru a face sa avanseze ancheta pe marginea atentatelor teroriste. Astfel, locuitorii si comerciantii capitalei belgiene sunt rugati sa pastreze imaginile cu locuri publice inregistrate de camere de filmat private in perioada 15-31 martie 2016, a anuntat politia federala joi, intr-un comunicat, citat de cotidianul Le Soir, citat de Agerpres. Aceasta cerere vine din partea judecatorilor de instructie care ancheteaza pe marginea atentatelor.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2265 seconds )