Libnet.ro
UNICEF

09:00

Politia din Bruxelles ii roaga pe locuitori si comercianti sa pastreze imaginile de pe camerele de filmat private

România Liberă România Liberă,
Politia din Bruxelles ii roaga pe locuitori si comercianti sa pastreze imaginile de pe camerele de filmat private

Politia belgiana le-a solicitat bruxellezilor ajutorul pentru a face sa avanseze ancheta pe marginea atentatelor teroriste. Astfel, locuitorii si comerciantii capitalei belgiene sunt rugati sa pastreze imaginile cu locuri publice inregistrate de camere de filmat private in perioada 15-31 martie 2016, a anuntat politia federala joi, intr-un comunicat, citat de cotidianul Le Soir, citat de Agerpres. Aceasta cerere vine din partea judecatorilor de instructie care ancheteaza pe marginea atentatelor. continuă pe România Liberă

Zeci de simpatizanti ai retelei teroriste Stat Islamic, angajati la aeroportul din Bruxelles

Cel putin 50 de simpatizanti ai retelei teroriste Stat Islamic lucreaza la Aeroportul Zaventem din Bruxelles, avand acces in avioane, afirma agenti ai Politiei aeroportuare citati de presa belgiana.

Inspectie la Aeroportul din Bruxelles. Este verificat stadiul lucrarilor de reparatie

O serie de teste vor fi efectuate, marti, la Aeroportul din Bruxelles, cu scopul de a verifica stadiul lucrarilor de reparatie, care au inceput dupa dublul atentat sinucigas care a avut loc, saptamana trecuta.

Toate statiile de metrou din Bruxelles vor fi din nou accesibile calatorilor

Toate statiile de metrou vor fi din nou accesibile calatorilor de miercuri, cu exceptia Maelbeek, in care a avut loc marti un atac terorist, a anuntat marti seara operatorul de transport public Stib, citat de Le Soir. Tot marti seara, societatea care gestioneaza aeroportul international Bruxelles-Zaventem a precizat ca acesta va ramane inchis miercuri, relateaza AFP, citata de Agerpres.

Statul Islamic face recrutari. Mesajul primit de tinerii din Bruxelles: Fa alegerea corecta in viata ta!

Molenbeek, cartierul bruxellez unde a fost prins teroristul de la Paris Salah Abdeslam, a devenit teren de recrutare pentru jihadisti. Tineri din Molenbeek au primit recent mesaje in care li se cerea sa.

Punct suplimentar de control pe aeroportul din Bruxelles. Pierderile estimate sunt uriase

Aeroportul din Zaventem, atacat de teroristi saptamana trecuta, ramane inchis si marti. Cele mai multe zboruri catre Bruxelles sunt deviate spre Olanda. Astazi, oficialii aeroportului vor pune.

Cel mai recent bilant al atentatelor din Bruxelles. inca patru oameni au murit

Atentatele din 22 martie de la Bruxelles s-au soldat cu 35 de morti, potrivit celui mai recent bilant comunicat luni de autoritatile belgiene si in care nu sunt inclusi cei trei autori ai atentatelor.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )