Libnet.ro
UNICEF

12:30

Toate statiile de metrou din Bruxelles vor fi din nou accesibile calatorilor

România Liberă România Liberă,
Toate statiile de metrou din Bruxelles vor fi din nou accesibile calatorilor

Toate statiile de metrou vor fi din nou accesibile calatorilor de miercuri, cu exceptia Maelbeek, in care a avut loc marti un atac terorist, a anuntat marti seara operatorul de transport public Stib, citat de Le Soir. Tot marti seara, societatea care gestioneaza aeroportul international Bruxelles-Zaventem a precizat ca acesta va ramane inchis miercuri, relateaza AFP, citata de Agerpres. continuă pe România Liberă

Inspectie la Aeroportul din Bruxelles. Este verificat stadiul lucrarilor de reparatie

O serie de teste vor fi efectuate, marti, la Aeroportul din Bruxelles, cu scopul de a verifica stadiul lucrarilor de reparatie, care au inceput dupa dublul atentat sinucigas care a avut loc, saptamana trecuta.

O harta a aeroportului din Bruxelles, descoperita intr-un apartament din Atena. Ce legatura exista cu atentatele de la Bruxelles

Desene si o harta a aeroportului din Bruxelles au fost gasite intr-un computer si intr-un un stick de memorie USB intr-un apartament din Atena, unde Abdelhamid Abaaoud, considerat a fi.

Bilantul atentatelor din Bruxelles, revizuit: sunt 28 de victime si cei trei kamikaze

Bilantul atentatelor din Bruxelles, revizuit: sunt 28 de victime si cei trei kamikaze .

Doar 24 dintre persoanele ucise in atentatul din Bruxelles, identificate

Medicii legisti au identificat pana acum 24 dintre persoanele ucise in dublul atentat de marti din Bruxelles, in timp ce 101 persoane sunt inca spitalizate, au informat sambata autoritatile belgiene, relateaza EFE.

Trei suspecti pusi sub acuzare, unul ar fi supravietuitorul atacului de la aeroportul din Bruxelles

Procurorii belgieni au confirmat ca au formulat acuzatii de terorism impotriva a trei barbati, dintre care unul ar fi cel de-al treilea suspect din poza surprinsa de camerele de supraveghere ale aeroportului din Bruxelles chiar inainte de atentatele de marti, a anuntat Reuters.

Aeroportul Zaventem din Bruxelles nu se va redeschide inainte de marti

Aeroportul din Bruxelles a anuntat sambata ca nu-si va relua activitatea inainte de marti, 29 martie, dupa dublul atentat sinucigas in sala de asteptare de la inceputul acestei saptamani, relateaza Reuters.

Ce se va intampla cu aeroportul din Bruxelles, devastat de cele doua explozii. Anuntul facut astazi de Brussels Airport

Aeroportul din Bruxelles a anuntat sambata ca nu-si va relua activitatea inainte de marti, 29 martie, dupa dublul atentat sinucigas in sala de asteptare de la inceputul acestei.

Aeroportul din Bruxelles nu reia curesele de pasageri pana marti

Aeroportul din Bruxelles a anuntat sambata ca nu-si va relua activitatea inainte de marti, 29 martie, dupa dublul atentat sinucigas in sala de asteptare de la inceputul acestei saptamani .

Aeroportul din Bruxelles nu reia cursele de pasageri pana marti

Aeroportul din Bruxelles a anuntat sambata ca nu-si va relua activitatea inainte de marti, 29 martie, dupa dublul atentat sinucigas in sala de asteptare de la inceputul acestei saptamani .

O harta a aeroportului din Bruxelles, descoperita in apartamentul din Atena al celui considerat a fi coordonatorul atentatelor de la Paris

Desene si o harta a aeroportului din Bruxelles au fost gasite intr-un computer si intr-un un stick de memorie USB intr-un apartament din Atena, unde Abdelhamid Abaaoud, considerat a fi coordonatorul atentatelor din noiembrie trecut de la Paris, a stat in ianuarie 2015, a anuntat vineri site-ul grec Skai. gr, citand surse politienesti, potrivit agentiei de presa belgiene Belga.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2315 seconds )