Libnet.ro
UNICEF

14:30

Ce se va intampla cu aeroportul din Bruxelles, devastat de cele doua explozii. Anuntul facut astazi de Brussels Airport

Antena3 Antena3,
Ce se va intampla cu aeroportul din Bruxelles, devastat de cele doua explozii. Anuntul facut astazi de Brussels Airport

Aeroportul din Bruxelles a anuntat sambata ca nu-si va relua activitatea inainte de marti, 29 martie, dupa dublul atentat sinucigas in sala de asteptare de la inceputul acestei. continuă pe Antena3

Aeroportul din Bruxelles nu reia curesele de pasageri pana marti

Aeroportul din Bruxelles a anuntat sambata ca nu-si va relua activitatea inainte de marti, 29 martie, dupa dublul atentat sinucigas in sala de asteptare de la inceputul acestei saptamani .

Aeroportul din Bruxelles nu reia cursele de pasageri pana marti

Aeroportul din Bruxelles a anuntat sambata ca nu-si va relua activitatea inainte de marti, 29 martie, dupa dublul atentat sinucigas in sala de asteptare de la inceputul acestei saptamani .

Aeroportul din Bruxelles ramane inchis pana marti

Aeroportul din Bruxelles, unde marti si-au pierdut viata 11 oameni si alti 81 au fost raniti, in urma atentatelor, ramane inchis pentru zborurile civile pana marti, 29 martie, potrivit anuntului publicat sambata pe contul de Twitter, potrivit News. ro.

FOTO. Hamalul erou de la aeroportul din Bruxelles. Ce a facut pentru a-si castiga acest apelativ

Un hamal s-a transformat in erou in timpul atacurilor de la aeroportul din Bruxelles, dupa ce martorii au povestit cum a salvat sapte persoane ranite, scrie The Independent.

Trei suspecti pusi sub acuzare, unul ar fi supravietuitorul atacului de la aeroportul din Bruxelles

Procurorii belgieni au confirmat ca au formulat acuzatii de terorism impotriva a trei barbati, dintre care unul ar fi cel de-al treilea suspect din poza surprinsa de camerele de supraveghere ale aeroportului din Bruxelles chiar inainte de atentatele de marti, a anuntat Reuters.

Filmul exploziilor de la aeroportul din Bruxelles. Pana unde au ajuns teroristii si cat de aproape au fost de victimele lor

Cel putin 31 de oameni au murit, marti dimineata, in atentatele de la Bruxelles. Khalid El Bakraoui, in varsta de 27 de ani, s-a aruncat in aer intr-un vagon de metrou in.

Atacurile din Bruxelles: Najim Laachraoui, implicat in atacurile de la Paris, este al doilea kamikaze de la aeroportul din Bruxelles (surse)

Cotidianul belgian De Standaard informeaza, citand o sursa neidentificata, ca cel de-al doilea atentator sinucigas de pe aeroportul international din Bruxelles a fost Najim Laachraoui, dat deja in urmarire in legatura cu atacurile teroriste din noiembrie de la Paris, informeaza Reuters.

Washington: teroristii au vizat cetateni americani in explozia de la aeroportul din Bruxelles

Seful serviciului de securitate al Casei Albe a anuntat miercuri ca teroristii ar fi vizat cetateni americani in explozia de la aeroportul Zaventem din metropola belgiana, intrucat unul dintre atacatori s-a detonat in apropiere de biroul de imbarcare al companiei American Airlines, transmite Reuters, citata de news. ro.

Testamentul macabru lasat de unul dintre atacatorii sinucigasi de la aeroportul din Bruxelles

Brahim El Bakraoui, unul dintre cei doi frati care au participat la atacurile teroriste de marti de la Bruxelles, a scris un testament, anunta miercuri procurorul federal belgian Frederic Van Leeuw, scrie.

UPDATE. Al treilea suspect din poza de pe aeroportul din Bruxelles este un jurnalist independent

Faycal Cheffou, un jurnalist independent, ar fi al treilea barbat care apare in imaginea de pe camera de supraveghere, alaturi de cei doi atentatori sinucigasi de la aerportul din Bruxelles, a anuntat sambata cotidianul La Derniere Heure, .

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )