Libnet.ro
UNICEF

16:00

UPDATE. Al treilea suspect din poza de pe aeroportul din Bruxelles este un jurnalist independent

România Liberă România Liberă,
UPDATE. Al treilea suspect din poza de pe aeroportul din Bruxelles este un jurnalist independent

Faycal Cheffou, un jurnalist independent, ar fi al treilea barbat care apare in imaginea de pe camera de supraveghere, alaturi de cei doi atentatori sinucigasi de la aerportul din Bruxelles, a anuntat sambata cotidianul La Derniere Heure, . continuă pe România Liberă

Cine este Najim Laachraoui, cel de-al treilea suspect in atentatele de la Bruxelles

Cel de-al treilea suspect in atentatele de la Bruxelles este Najim Laachraoui, in varsta de 25 ani, care figura pe lista cu cei mai cautati islamisti din Europa, conform ziarului La Derniere Heure.

Zborurile Blue Air din Romania catre Bruxelles din 26-28 martie, redirectionate catre Maastricht

Intrucat Aeroportul Bruxelles Zaventem va fi in continuare inchis, in urmatoarele zile, compania Blue Air a decis ca zborurile Bucuresti Bruxelles Bucuresti din 27 martie si 28 martie, precum si a cele din Bacau Bruxelles Bacau din 26 martie si 28 martie, sa fie redirectionate la Aeroportul Maastricht Aachen .

Zborurile Blue Air din Romania catre Bruxelles din 26-28 martie, redirectionate catre Maastricht

Intrucat Aeroportul Bruxelles Zaventem va fi in continuare inchis, in urmatoarele zile, compania Blue Air a decis ca zborurile Bucuresti Bruxelles Bucuresti din 27 martie si 28 martie, precum si a cele din Bacau Bruxelles.

Hollande: Reteaua care a comis atentate la Paris si Bruxelles este pe cale sa fie distrusa

Reteaua care a comis atentatele de la Paris si Bruxelles este pe cale de a fi distrusa, insa mai exista si alte retele.

Trei suspecti pusi sub acuzare, unul ar fi supravietuitorul atacului de la aeroportul din Bruxelles

Procurorii belgieni au confirmat ca au formulat acuzatii de terorism impotriva a trei barbati, dintre care unul ar fi cel de-al treilea suspect din poza surprinsa de camerele de supraveghere ale aeroportului din Bruxelles chiar inainte de atentatele de marti, a anuntat Reuters.

Fratii El Bakraoui, doi dintre presupusii autori sinucigasi de la aeroportul Zaventem

ACTUALIZARE 14:22 Zi de doliu national, joi, pe teritoriul Romaniei, in memoria victimelor atentatelor de la Bruxelles Guvernul Romaniei a decis ca joi, 24 martie, sa fie declarata zi de doliu national in tara noastra, ca semn de solidaritate cu victimele atentatelor de la Bruxelles, a anuntat Dan Suciu, purtatorul de cuvant al Executivului. *ACTUALIZARE 14:08 Suspectul arestat astazi in Anderlecht nu este Najim Laachraoui *ACTUALIZARE 13:20 Confuzie in legatura cu cel de-al treilea suspect *ACTUALIZARE 13:07 Zborurile TAROM Bucuresti-Bruxelles-Bucuresti de miercuri au fost anulate *ACTUALIZARE. 12:00 Najim Laarchraoui a fost arestat Najim Laarchraoui, in varsta de 24 de ani, a fost arestat la Anderlecht, o suburbie a Bruxelles-ului. *ACTUALIZARE 11:07 MAE: Alerta de gradul 4 pe intreg teritoriul belgian *ACTUALIZARE 10:49 Premierul francez afirma ca este nevoie urgenta de intarirea controalelor la frontierele externe ale UE *ACTUALIZARE 10:31 Fortele de securitate belgiene au descoperit un computer cu mesaje avand legatura cu ISIS *ACTUALIZARE 10:11 Al treilea suspect de la aeroportul Zaventem este Najim Laachraoui.

Ce stim pana acum despre teroristii din Bruxelles: doi frati kamikaze s-au aruncat in aer la aeroport si la metrou, al treilea suspect e cautat in toata tara

Articol actualizat) Incep sa apara informatii concrete despre autorii atentatelor care au zguduit marti Bruxelles-ul. Unul dintre cei care apar in fotografia facuta publica de politie in mijloc) cu o manusa neagra pe mana stanga este Ibrahim El Bakraoui, care a detonat o bomba in aeroportul Zaventem si a murit in explozie. Insotitorul sau care poarta o palarie este Najim Laachraoui, care nu si-a detonat bomba. Khalid El Bakraoui, fratele lui Ibrahim, ar fi murit si el dupa ce s-a detonat in metrou, in statia Maelbeeck.

FOTO. Atentatele de la Bruxelles. Atacatorii sinucigasi, identificati. Cel de-al treilea suspect NU a fost identificat si este cautat in continuare

14: Al treilea terorist care voia sa se arunce in aer si a renuntat nu a fost identificat, a anuntat procurorul general al Belgiei, care a confirmat identitatea celor doi atacatori care s-au detonat - fratii Khalid si Brahim El Bakraoui.

Fratii El Bakraoui, doi dintre presupusii autori sinucigasi de la aeroportul Zaventem

ACTUALIZARE 11:07 MAE: Alerta de gradul 4 pe intreg teritoriul belgian Ministerul Afacerilor Externe MAE) ii informeaza pe cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau doresc sa se deplaseze pe teritoriul Regatului Belgiei ca Oficiul pentru Analiza Amenintarii OCAM) a decis, in premiera, ridicarea nivelului de alerta terorista la nivel maxim 4/4 - amenintare serioasa si iminenta) pe intreg teritoriul belgian. *ACTUALIZARE 10:49 Premierul francez afirma ca este nevoie urgenta de intarirea controalelor la frontierele externe ale UE *ACTUALIZARE 10:31 Fortele de securitate belgiene au descoperit un computer cu mesaje avand legatura cu ISIS *ACTUALIZARE 10:11 Al treilea suspect de la aeroportul Zaventem este Najim Laachraoui.

Atentate la Bruxelles. Trei suspecti, printre care si Faycal Cheffou, au fost inculpati pentru terorism dupa exploziile din capitala Belgiei

Procurorii belgieni au formulat acuzatii de terorism impotriva a trei barbati, dintre care unul ar fi cel de-al treilea suspect din poza surprinsa de camerele de supraveghere ale Aeroportului Zaventem din Bruxelles chiar inainte de atentatele de marti, relateaza Reuters.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2277 seconds )