Libnet.ro
UNICEF

18:00

Atentate la Bruxelles. Trei suspecti, printre care si Faycal Cheffou, au fost inculpati pentru terorism dupa exploziile din capitala Belgiei

Adevărul Adevărul,
Atentate la Bruxelles. Trei suspecti, printre care si Faycal Cheffou, au fost inculpati pentru terorism dupa exploziile din capitala Belgiei

Procurorii belgieni au formulat acuzatii de terorism impotriva a trei barbati, dintre care unul ar fi cel de-al treilea suspect din poza surprinsa de camerele de supraveghere ale Aeroportului Zaventem din Bruxelles chiar inainte de atentatele de marti, relateaza Reuters. continuă pe Adevărul

Atentate la Bruxelles. Suspectul care a fugit de pe Aeroportul Zaventem este Faycal Cheffou, un jurnalist independent

Faycal Cheffou, un jurnalist independent, ar fi cel de-al treilea barbat care apare in imaginea de pe camera de supraveghere, alaturi de cei doi atentatori sinucigasi de la aeroportul din Bruxelles, a anuntat sambata cotidianul La Derniere Heure.

Atentate la Bruxelles: Barbatul cu palarie de pe aeroportul a fost identificat drept Faycal Cheffou

Faycal Cheffou, arestat joi, este barbatul cu palarie neagra care apare in fotografia difuzata de politie cu cei trei suspecti de atentatul de pe aeroportul Zaventem din Bruxelles, de pe 22 martie, scriu.

Atentate la Bruxelles: Barbatul cu palarie de pe aeroportul a fost identificat drept Faycal Cheffou, un jurnalist freelancer

Faycal Cheffou, arestat joi, este barbatul cu palarie neagra care apare in fotografia difuzata de politie cu cei trei suspecti de atentatul de pe aeroportul Zaventem din Bruxelles, de pe 22 martie, scriu.

Barbatul cu palarie de pe aeroportul din Zaventem, identificat drept Faycal Cheffou, inculpat

Faycal Cheffou, arestat joi, este barbatul cu palarie neagra care apare in fotografia difuzata de politie cu cei trei suspecti de atentatul de pe aeroportul Zaventem din Bruxelles, de pe 22 martie, scriu sambata mass media belgiene, citate de EFE.

Suspectul care a fugit de pe aeroportul Zaventem este Faycal Cheffou

Suspectul care a fugit de pe aeroportul Zaventem, fiind al treilea atacator care trebuia sa se arunce in aer, a fost identificat, sambata, drept Faycal Cheffou, relateaza postul belgian de radio RTBF, potrivit Mediafax.

Trei suspecti pusi sub acuzare, unul ar fi supravietuitorul atacului de la aeroportul din Bruxelles

Procurorii belgieni au confirmat ca au formulat acuzatii de terorism impotriva a trei barbati, dintre care unul ar fi cel de-al treilea suspect din poza surprinsa de camerele de supraveghere ale aeroportului din Bruxelles chiar inainte de atentatele de marti, a anuntat Reuters.

Atentate la Bruxelles. Cine sunt fratii care s-au detonat pe aeroport si cum a ajuns Belgia atat de vulnerabila

Autoritatile belgiene i-au identificat pe autorii atentatelor care au zguduit marti Bruxelles-ul: doi sunt cei care si-au detonat bombele la aeroport, iar al treilea, artificierul echipei, e cautat de politie.

Turcia a retinut trei suspecti care planuiau atentate asupra reprezentantelor diplomatice germane

Autoritatile turce au retinut miercuri trei barbati, suspectati de organizarea unor atentate teroriste care vizau mai multe reprezentante diplomatice germane, precum si o scoala de limba germana. De altfel, saptamana trecuta, executivul de la Berlin a decis sa inchida misiunile diplomatice din Turcia din motive de securitate, transmite Reuters, potrivit news. ro.

Atentate la Bruxelles. Mama si fetita ei de nici doi ani, printre romanii raniti in actele teroriste din capitala Belgiei

Patru romani, printre care o mama si fetita ei de nici 2 ani, au suferit leziuni in actele teroriste din data de 22 martie din capitala Belgiei. Cele doua au fost despartite de explozie, fiind internate in spitale diferite.

Atentatele de la Bruxelles: Sapte suspecti au fost retinuti

Sase persoane au fost arestate, joi seara, de autoritatile din Bruxelles, in cadrul anchetei privind atentatele care au avut loc, marti, in capitala Blgiei, si care au cauzat moartea a cel putin 31 de persoane. O alta persoana a fost arestata, vineri dimineata, in comuna Forest.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )