Libnet.ro
UNICEF

20:30

Atentate la Bruxelles. Suspectul care a fugit de pe Aeroportul Zaventem este Faycal Cheffou, un jurnalist independent

Adevărul Adevărul,
Atentate la Bruxelles. Suspectul care a fugit de pe Aeroportul Zaventem este Faycal Cheffou, un jurnalist independent

Faycal Cheffou, un jurnalist independent, ar fi cel de-al treilea barbat care apare in imaginea de pe camera de supraveghere, alaturi de cei doi atentatori sinucigasi de la aeroportul din Bruxelles, a anuntat sambata cotidianul La Derniere Heure. continuă pe Adevărul

Suspectul care a fugit de pe aeroportul Zaventem este Faycal Cheffou

Suspectul care a fugit de pe aeroportul Zaventem, fiind al treilea atacator care trebuia sa se arunce in aer, a fost identificat, sambata, drept Faycal Cheffou, relateaza postul belgian de radio RTBF, potrivit Mediafax.

Fratii El Bakraoui, doi dintre presupusii autori sinucigasi de la aeroportul Zaventem

ACTUALIZARE 14:22 Zi de doliu national, joi, pe teritoriul Romaniei, in memoria victimelor atentatelor de la Bruxelles Guvernul Romaniei a decis ca joi, 24 martie, sa fie declarata zi de doliu national in tara noastra, ca semn de solidaritate cu victimele atentatelor de la Bruxelles, a anuntat Dan Suciu, purtatorul de cuvant al Executivului. *ACTUALIZARE 14:08 Suspectul arestat astazi in Anderlecht nu este Najim Laachraoui *ACTUALIZARE 13:20 Confuzie in legatura cu cel de-al treilea suspect *ACTUALIZARE 13:07 Zborurile TAROM Bucuresti-Bruxelles-Bucuresti de miercuri au fost anulate *ACTUALIZARE. 12:00 Najim Laarchraoui a fost arestat Najim Laarchraoui, in varsta de 24 de ani, a fost arestat la Anderlecht, o suburbie a Bruxelles-ului. *ACTUALIZARE 11:07 MAE: Alerta de gradul 4 pe intreg teritoriul belgian *ACTUALIZARE 10:49 Premierul francez afirma ca este nevoie urgenta de intarirea controalelor la frontierele externe ale UE *ACTUALIZARE 10:31 Fortele de securitate belgiene au descoperit un computer cu mesaje avand legatura cu ISIS *ACTUALIZARE 10:11 Al treilea suspect de la aeroportul Zaventem este Najim Laachraoui.

Fratii El Bakraoui, doi dintre presupusii autori sinucigasi de la aeroportul Zaventem

ACTUALIZARE 11:07 MAE: Alerta de gradul 4 pe intreg teritoriul belgian Ministerul Afacerilor Externe MAE) ii informeaza pe cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau doresc sa se deplaseze pe teritoriul Regatului Belgiei ca Oficiul pentru Analiza Amenintarii OCAM) a decis, in premiera, ridicarea nivelului de alerta terorista la nivel maxim 4/4 - amenintare serioasa si iminenta) pe intreg teritoriul belgian. *ACTUALIZARE 10:49 Premierul francez afirma ca este nevoie urgenta de intarirea controalelor la frontierele externe ale UE *ACTUALIZARE 10:31 Fortele de securitate belgiene au descoperit un computer cu mesaje avand legatura cu ISIS *ACTUALIZARE 10:11 Al treilea suspect de la aeroportul Zaventem este Najim Laachraoui.

Atentate la Bruxelles. Aeroportul Zaventem din capitala Belgiei ramane inchis pana marti

Aeroportului Zaventem din Bruxelles, unde 11 persoane au fost ucise si alte 81 ranite in urma a doua explozii produse marti dimineata, va ramane inchis pentru zborurile civile pana marti, 29 martie, potrivit unui anunt publicat sambata pe contul de Twitter al companiei care administreaza aeroportul.

Presa: Suspectul capturat de politie nu este Najim Laachroui

Presa belgiana sustine ca suspectul capturat miercuri dimineata de catre fortele de interventie din Bruxelles nu este teroristul Najim Laachroui, care a fost surprins pe camerele de supraveghere din aeroportul Zaventem, unde 11 persoane au fost ucise.

Atentate la Bruxelles. Frati care au comis atacuri teroriste in lume

Doi frati din capitala belgiana - Khalid si Brahim El Bakraoui - au comis atacurile de la Bruxelles, a anuntat miercuri procurorul federal begian Frederic Van Leeuw, relateaza DPA, care prezinta si alti frati care au comis atacuri in intreaga lume.

Aeroportul Zaventem din Bruxelles nu se va redeschide inainte de marti

Aeroportul din Bruxelles a anuntat sambata ca nu-si va relua activitatea inainte de marti, 29 martie, dupa dublul atentat sinucigas in sala de asteptare de la inceputul acestei saptamani, relateaza Reuters.

Eroul de la aeroportul din Bruxelles despre care nu s-a stiut nimic pana acum. A salvat sapte vieti cu mainile goale

Un manipulator de bagaje din aeroportul de la Bruxelles a fost numit pe buna dreptate erou dupa ce a sarit sa ajute victimele exploziilor si sa le duca la adapost. Cel putin sapte oameni ii datoreaza.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )