Libnet.ro
UNICEF

14:00

Ce se va intampla la alegerile de duminica. Cel mai recent SONDAJ are rezultate surprinzatoare

Antena3 Antena3,
Ce se va intampla la alegerile de duminica. Cel mai recent SONDAJ are rezultate surprinzatoare

Doar jumatate dintre romanii cu drept de vot sunt interesati de alegerile pentru Parlamentul European. in schimb, mai putin de o treime sunt hotarati sa mearga la vot duminica. Rezultatele apar intr-un sondaj. continuă pe Antena3

SONDAJ: Urmeaza cel mai ridicat grad de absenteism din istoria democratica a Spaniei

Un sondaj publicat duminica in Spania anticipeaza absenteismul cel mai ridicat din istoria democratica a acestei tari la alegerile europene din 25 mai, diferenta intre scorurile celor doua partide principale.

ATT va prelua DirecTV, cel mai mare furnizor american de servicii TV prin satelit, tranzactie in valoare de 67,1 miliarde de dolari

ATT, al doilea mare operator de telefonie mobila din SUA, va cumpara cu 48,5 miliarde de dolari - in cash si actiuni - cel mai mare furnizor american de servicii TV prin satelit, DirecTV, au anuntat duminica cele doua companii. Incluzand si datoriile nete ale DirecTV, valoarea toatala a tranzactiei se ridica la 67,1 miliarde de dolari. DirecTV este al doilea mare proprietar de spatii media din lume dupa Google, potrivit unui clasament recent realizat de reteaua ZenithOptimedia. Fuziunea cu DirecTV, liderul pietei americane de servicii TV prin satelit, cu 20 de milioane de abonati, ii va permite ATT sa ofere pachete de servicii cu telefonie mobila si fixa, internet broadband si televiziune.

Gigantul Alibaba ar putea fi cel mai mare IPO din SUA: de ce are succes si cum functioneaza business-ul chinezesc

Grupul Alibaba, gigantul eCommerce chinezesc fondat in 1999, ar putea fi cel mai mare IPO din SUA din toate timpurile. Compania a trimis datele necesare pentru a putea incepe sa vanda actiuni la New York Stock Exchange.

Crin Antonescu: Cel mai mare scandal dintre mine si Ponta a fost cel pentru Legea amnistiei. El a mintit (VIDEO)

LiderulPNL Crin Antonescu a declarat, luni dimineata, in emisiunea Evenimentul Zilei, de pe B1 TV, ca proiectul de lege privind amnistierea a generat cel mai mare scandal dintre el si liderul PSDVi.

Romania a inceput ascensiunea catre cel mai inalt varf din lume

Tiberiu Pintilie si Adrian Fako adica echipa Everest a Romaniei a inceput ieri ascensiunea catre cel mai inalt varf montan din lume, alaturi de serpasi, cel mai inalt punct atins pana acum fiind la 7400 de metri.

UPDATE. Cel mai batran supravietuitor al Holocaustului romilor, inmormantat pe cantece lautaresti

Traian Grancea, cel mai batran supravietuitor al Holocaustului romilor, a murit. Avea 108 ani. Funeraliile au loc marti, in localitatea sibiana Porumbacu de Jos.

Dreapta ar putea ramane grupul cel mai mare din Parlamentul European

Dreapta ar putea sa ramana cel mai mare grup al viitorului Parlament European, devansandu-i pe social-democrati, potrivit ultimelor proiectii anuntate inaintea alegerilor europene, care urma sa marcheze un avans puternic al euroscepticilor.

A murit cel mai batran supravietuitor al Holocaustului romilor. Avea 108 ani

Traian Grancea, cel mai batran supravietuitor al Holocaustului romilor, a murit. Avea 108 ani. Funeraliile au loc marti, in localitatea sibiana Porumbacu de Jos.

Cel mai batran supravietuitor al Holocaustului romilor a murit la varsta de 108 ani

Cel mai batran supravietuitor al Holocaustului romilor, Traian Grancea, a murit, la varsta de 108 ani, funeraliile urmand sa aiba loc marti, in localitatea sibiana Porumbacu de Jos, transmite MEDIAFAX.

Sa scrii despre moarte e cum ai scrie despre cel mai frumos lucru

Sa umpli pagini de imagine, de miros ori de lumina, sa incerci convingerea despre cel mai firesc adevar acela ca nu putem disparea, ca suntem substanta care, vie, nu poate sa manifeste non-existenta, e cum ai canta.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )