Libnet.ro
UNICEF

08:00

Ce se intampla cu cei care refuza sa plece din Guvern

Antena3 Antena3,
Ce se intampla cu cei care refuza sa plece din Guvern

Comitetul Executiv al PSD a decis, miercuri, dupa cinci ore si jumatate de dezbateri, sa retraga sprijinul politic al partidului pentru guvernul Grindeanu, cu 68 de voturi favorabile. Votul pentru retragerea. continuă pe Antena3

Cei care doneaza sange in cadrul unor caravane mobile vor primi bilete gratuite la Untold si Neversea

Cei care doneaza sange in cadrul unor caravane mobile din Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara si Contanta isi asigura intrarea la doua dintre cele mai asteptate festivaluri ale verii, Untold, care are loc intre 3 si 6 august, la Cluj, respectiv Neversea, festivalul de la malul Marii Negre, ce se desfasoara intre 7 si 9 iulie. In plus, cei care doneaza si la centrele de transfuzii vor beneficia de reduceri, anunta organizatorii.

Rafael Nadal: Am avut indoieli mari in ultimii ani, inca mai am. Cei care nu au sunt, probabil, prea aroganti

Dupa o pauza de trei ani, Rafael Nadal a castigat un nou titlu de Grand Slam, ibericul reusind la decima la Roland Garros n. r. al zecelea titlu). Am avut indoieli mari in ultimii ani, inca mai am. Cei care nu au sunt, probabil, prea aroganti. Trebuie sa muncesti din greu pentru a reusi, a precizat Rafa. Daca eziti o jumatate de secunda impotriva lui n. r. a lui Nadal), atunci stii ca este deja prea tarziu. De aceea sunt atat de puternici, fie ca este vorba de Roger Federer) sau Rafa Nadal), a precizat Stan Wawrinka.

Martina Big, femeia cu cei mai mari sani din Europa, a venit in Romania - VIDEO

Martina Big, femeia cu cei mai mari sani din Europa, a venit in Romania. Nemtoaica a povestit la Acces Direct cum a ajuns sa treaca printr-o suita de transformari incredibile,.

VIDEO. BREAKING NEWS. Sorin Grindeanu refuza sa plece din fruntea Guvernului, desi mai multi ministri PSD au demisionat. ALDE a retras sprijinul politic pentru Guvern

Un sir de amenintari, urmate de promisiuni in vederea unei despartiri amiabile. Asa poate fi caracterizata strategia lui Liviu Dragnea in raport cu premierul Sorin Grindeanu. Premierul a refuzat, insa, sa demisioneze.

Ministrii guvernului Grindeanu nu se pun de acord unde si-au depus demisiile in alb - la guvern sau la partid/ Petrea: Daca partidul imi va cere, eu voi demisiona din Guvern; nu este o functie adusa de acasa

Ministrul pentru Consultare Publica si Dialog Social, Gabriel Petrea, a declarat marti, la Parlament, ca, daca partidul ii va cere sa isi dea demisia, el va face un asemenea gest, deoarece formatiunea i-a oferit spijinit politic si nu este o functie pe care si-a adus-o65506;de acasa. Intrebat unde si-a depus demisia in alb, intrucat Liviu Dragnea anuntase ca toti ministrii au depus demisiile in alb la investire, acesta a raspuns ca la Secretariatul general al Guvernului. Pe de alta parte, Mircea Dobre, ministrul Turismului, a spus jurnalistilor ca demisia sa in alb este depusa la partid.

Liviu Dragnea: Toti membrii PSD din Guvern si-au dat demisia. Am luat act de anuntul premierului ca va demisiona

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri seara, la finalul sedintei Comitetului Executiv National ca toti ministrii PSD din guvernul Grindeanu si-au dat demisia, iar PSD este pregatit sa formeze un.

Liviu Dragnea: Toti membrii PSD din Guvern si-au dat demisia

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri seara, la finalul sedintei Comitetului Executiv National ca toti ministrii PSD din guvernul Grindeanu si-au dat demisia, iar PSD este pregatit sa formeze un.

SURSE: Toti ministrii isi vor prezenta demisia din guvern

Surse politice sustin ca toti ministrii din cabinetul Grindeanu urmeaza sa isi prezinte demisiile pentru a il forta pe Sorin Grindeanu sa faca acelasi lucru. De asemenea, Tariceanu le-ar cere.

Congresul PNL: cine candideaza pentru cele 36 de functii de conducere a partidului. Bolojan si Turcan, printre cei care vor sa fie prim-vicepresedinti

Liberalii isi vor alege sambata noul presedinte al partidului, urmand ca duminica sa fie alesi cei 36 de membri ai Biroului Executiv al partidului. Pentru cele patru functii de prim-vicepresedinti - fiecare reprezinta un domeniu de activitatea in partid - candideaza Ilie Bolojan vs. Viorel Catarama, Raluca Turcan vs. Alin Tise vs. Adrian Iurascu, Iulian Dumitrescu vs. Nicolae Robu si Mircea Hava vs. Mugur Cozmanciuc.

Bancile nu mai au acces la sistemul informatic al ANAF. Cei care vor credite trebuie sa aduca adeverinte

Sistemul informatic care conecteaza bancile la baza de date ANAF nu mai functioneaza, iar Fiscul recomanda solicitantilor de credite sa aduca adeverinte de la angajator, pana la remedierea situatiei.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2556 seconds )