Libnet.ro
UNICEF

10:30

Ce se intampla daca bei bere in fiecare zi. Romanii vor avea o surpriza neplacuta

Playtech Playtech,
Ce se intampla daca bei bere in fiecare zi. Romanii vor avea o surpriza neplacuta

Cand spui bere, mai nou, te gandesti ca-i aliment cu multe calorii. Si da, ai putea sa spui asta. Printre romani aceasta bautura este la fel de populara ca si fotbalul. Cand spui cuvintele bere si roman laolalta, e clar ca spui cantitati mari. Romanii trebuie sa stie despre bere ca este daunatoare Se crede . continuă pe Playtech

Ce se intampla in corpul tau daca bei lapte cald cu turmeric. isi face efectul in 30 de minute

Turmericul sau curcuma este acel condiment galben-auriu, care este utilizat in retetele de curry din Asia. Este inrudit cu ghimbirul si are un gust iute-amarui, dar si aromatic. Ce se intampla in corpul tau daca bei lapte cald cu turmeric De altfel, turmericul este un bun antiinflamator, antioxidant, avand proprietati anticancerigene, care il face perfect .

Ce se intampla in corpul tau daca bei suc de sfecla rosie, morcov si mere. Efect de la primul pahar

Sucurile stoarse natural la tine acasa sunt cele mai bune surse de vitamine si te ajuta sa-ti potolesti pofta de alte bauturi dulci din comert. Desigur ca si in magazine mai sunt cateva alternative sanatoase, dar e cel mai bine sa ti le prepari tu singur. Astfel poti sa alegi cantitatea, stii sigur calitatea fructelor .

De ce nu slabesti daca bei apa cu lamaie. Tot ce credeam pana acum era fals

Ceaiul verde ajuta la slabit? Apa cu lamaie topeste grasimea? Apa cu otet de mere este buna in slabit? Slabitul sanatos inseamna curatarea corpului, regenearea lui si sa dai drumul la metabolism, relgarea digestiei si schimbarea stilului de viata, dar si modul de gandire pe termen lung. De ce nu slabesti daca bei apa cu .

Ce se intampla daca pui otet in masina de spalat. Truc genial de la gospodinele adevarate

Multi oameni nu stiu, dar otetul te ajuta foarte mult daca il pui in masina de spalat. Ce se intampla mai exact daca il pui la o tura de spalat? Trucul genial al gospodinelor poate prelungi viata masinii. Uita de solutiile din magazine! Tu pui otet in masina de spalat? Ce se intampla daca faci .

Ce se intampla daca lasi ceapa zdrobita pe blatul din bucatarie. Efectele sunt uimitoare

Ceapa nu te face numai sa plangi atunci cand o tai, ea te mai poate ajuta si in alte situatii. Iata, asadar, ce se intampla daca o lasi zdrobita in bucatarie. Ce se intampla daca lasi ceapa zdrobita pe blatul din bucatarie Dar pana la ceapa, sa vorbim despre amestecul de sare cu bicarbonat, cel .

Atentie, soferi! Ce se intampla daca ai o sticla la roata masinii. Ce trebuie sa faci, imediat

Soferii trebuie sa aiba mare grija la acest detaliu! Ce se intampla daca vezi in oglinda masinii o stcila la roata? Acesta este un truc bine stiut de hoti. Cum reusesc imediat sa te fure? Multi nu s-ar fi gandit la asta. Soferii care si-au luat de curand carnetul trebuie sa fie mai atenti la .

Unde nu trebuie sa-ti faci vreodata un tatuaj. Ce se intampla daca faci aceste greseli

In ultimii ani, tatuajele au devenit extrem de populare, iar statisticile arata ca 43% dintre persoane isi fac tatuaje pentru a-i onora pe cei dragi, iar 37% pentru stil. Unde nu trebuie sa-ti faci vreodata un tatuaj Cu toate acestea, medicii si tatuatorii sustin ca exista si unele locuri care nu sunt ideale de a .

Ce se intampla daca tii ceapa taiata in frigider, de fapt. Mitul a fost demolat de specialisti

Unele fructe si legume nu se depoziteaza in frigider, pentru a nu se altera. Nu se incadreaza si ceapa. Potrivit unui cercetator din Canada, nimic din compozitia acestei legume nu o face susceptibila de a atrage bacterii mai mult decat orice alta leguma proaspata. Tinem ceapa taiata in frigider sau nu? Mitul, demontat de specialisti .

Horoscop 23 octombrie 2020. Zodiile care vor avea o zi dificila

Astrologul a facut horoscopul pentru ziua de vineri, 23 octombrie 2020. Astfel, vestile sunt bune pentru majoritatea nativilor, cu eceptia unei zodii care va avea probleme la serviciu. Intrarea in zodia Scorpionului face ca lucrurile sa devina mai tensionate. Horoscopul zilei de vineri, 23 octombrie 2020. O zodie risca sa ajunga in faliment Potrivit horoscopului .

Anul scolar 2020-2021. Parintii vor avea zile libere platite de la Stat. Ministerul Muncii a dat vestea

Parintii ai caror copii vor invata de acasa, online, sau in sistem hibrid, o saptamana acasa, o saptamana la scoala, vor putea sta acasa cu 75% din salariu. Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a initiat completari la cadrul legal existent pentru a putea acorda zilele libere platite parintilor care trebui sa stea acasa sa-si supravegheze copiii .

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )