Libnet.ro
UNICEF

23:30

Ce se intampla cu o parte din averea familiei Ceausescu. Multi romani sunt interesati de aceasta mostenire

Playtech Playtech,
Ce se intampla cu o parte din averea familiei Ceausescu. Multi romani sunt interesati de aceasta mostenire

Dupa moartea Ceausestilor in 1989, anchetatorii au incercat sa gaseasca averea ascunsa a dictatorului, dand buzna in conturile detinute de cei doi dictatori. Pe langa acest aspect, pasiunea pentru vanatoare a raposatului l-a facut sa isi ridice cateva cabane pentru a-si satisface dorintele. Acestea, ajunse in circuit turistic, sunt acum la mare cautare de numerosi . continuă pe Playtech

E LEGE! Barbatii din vor iesi la PENSIE la 50 de ani, iar femeile la 48! DECIZIA pe care o ASTEPTAU MULTI ROMANI

Vesti bune pentru mai multiromani! S-a dat lege ca unii romani sa poata iesi la pensie mai devreme. Iata ce conditii trebuie sa indeplineasca romanii.

Real Estate: Jeff Bezos - Amazon a cumparat cel mai scump conac din America cu o optime de procent din averea sa neta. O perspectiva invidioasa

The Wall Street Journal informeaza ca Jeff Bezos a achizitionat proprietatea de la David Geffen, un alt om inimaginabil de bogat, cu 165 de milioane de dolari. Este Warner Estate, care se intinde pe 3,65 hectare in Beverly Hills). Este o suma uriasa de bani pentru orice poate in afara de un 747 - si in special pentru o locuinta. Dar 165 de milioane reprezinta doar o optime de procent din averea lui Bezos de 131,9 miliarde de dolari.

Foxconn, principalul producator de iPhone-uri, va relua o parte din productia din China

Foxconn, principalul producator de iPhone-uri, a obtinut luni acordul autoritatilor din China pentru redeschiderea a doua fabrici mari, care au fost inchise din cauza coronoavirusului si intentioneaza sa reia productia chiar daca au revenit la munca doar 105 dintre angajati, a declarat o sursa citata de Reuters.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )