Libnet.ro
UNICEF

14:30

Ce se intampla la Spitalul Sf. Spiridon din Iasi. Tot personalul medical e in stare de soc

Antena3 Antena3,
Ce se intampla la Spitalul Sf. Spiridon din Iasi. Tot personalul medical e in stare de soc

Angajatii Spitalului Sfantul Spiridon din Iasi sunt in stare de soc, dupa aflarea vestii ca doi dintre colegii lor si-au pierdut viata in timpul tragediei aviatice SMURD din Republica. continuă pe Antena3

Ministerul Sanatatii trimite Corpul de control la Spitalul Sf. Pantelimon ''

Ministerul Sanatatii a decis organizarea unei actiuni comune a Corpului de control impreuna cu Serviciul de Medicina de Urgenta care sa analizeze daca se probeaza informatiile aparute in presa despre modul in care sunt folosite medicamentele la unitatea ATI a Spitalului Sf. Pantelimon din Bucuresti.

Amenintare cu bomba,la Palatul de Justitie din Iasi. Specialistii pirotehnisti: A fost apel fals

Amenintare cu bomba,luni dimineata, la Palatul de Justitie din Iasi. Jandarmii au evacuat personalul institutiei, din cauza unei amenintari cu bomba, in urma unui apel anuntat la 112. Stire.

Amenintare cu bomba,la Palatul de Justitie din Iasi

Amenintare cu bomba,luni dimineata, la Palatul de Justitie din Iasi. Jandarmii au evacuat personalul institutiei, din cauza unei amenintari cu bomba, in urma unui apel anuntat la 112. Stire.

Doi fosti manageri ai Spitalului Sf. Ioan din Bucuresti au fost retinuti de DNA

Alexandru Ciocalteu, fost manager al Spitalului Clinic de Urgenta Sf. Ioan din Bucuresti, a fost retinut de procurorii DNA pentru savarsirea infractiunii de luare de mita. De asemenea,.

Alerta cu bomba la Palatul de Justitie din Iasi

ACTUALIZARE 11:28 A fost alarma falsa cu bomba la Palatul de Justitiei din Iasi. ------- *ACTUALIZARE 10:21 Un barbat a anuntat autoritatile ca un prieten de-ai lui a lasat o bomba la etajul 3 sau 4 din Palatul de Justitie. --------- Un barbat a sunat in aceasta dimineata la 112 si a anuntat ca o posibila bomba se afla in Palatul de Justitie din Iasi, potrivit Digi 24.

Sefa Sectiei ATI si asistenta sefa de la Spitalul Sf. Pantelimon, suspendate in urma dezvaluirilor privind utilizarea medicamentelor

Sefa Sectiei ATI a Spitalului Sf. Pantelimon, Laura Constantinescu, si asistenta sefa, Laura Manea, au fost suspendate de conducerea unitatii medicale pana la finalizarea unei anchete interne,.

Fostii manageri ai Spitalului Sf. Ioan din Bucuresti, Alexandru Ciocalteu si Petruta Lazar, retinuti pentru mita

Fostii manageri ai Spitalului Clinic de Urgenta 'Sf. Ioan' din Bucuresti, Alexandru Ciocalteu si Petruta Lazar, au fost retinuti joi pentru 24 de ore de procurorii DNA, pentru savarsirea infractiunii de luare de mita.

Ministrul Sanatatii trimite Corpul de Control la Spitalul de Oftalmologie din Capitala

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu a transmis, miercuri, ca va trimite corpul de control la Spitalul de Oftalmologie din Bucuresti, dupa ce, gazeta Sporturilor a publicat o ancheta conform careia directorul Monica Pop ar fi fost sprijinita de PSD.

Suedezii de la ENEA deschid un centru IT in proiectul Palas al lui Dascalu din Iasi si recruteaza 100 de specialisti

ENEA, companie suedeza specializata in solutii software pentru echipamente de retea, a deschis primul sau centru din afara Bucurestiului, in cladirea United Business Center UBC) 3 din ansamblul Palas Iasi, unde va recruta peste 100 de specialisti,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )