Libnet.ro
UNICEF

23:00

Ce a inteles MAE declaratia lui Barroso

Adevărul Adevărul,
Ce a inteles MAE declaratia lui Barroso

Ministerul de Externe MAE) a avut o reactie neasteptata la declaratia presedintelui Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, potrivit caruia Romania nu va intra in Schengen la 1 ianuarie 2014. MAE sustine ca, dincolo de substrat, lidrul european a reconfirmat practic pozitia cu privire la indeplinirea in totalitate de catre Romania a cerintelor pentru aderarea la spatiul Schengen. continuă pe Adevărul

Ce a inteles MAE din declaratia lui Barroso

Ministerul de Externe MAE) a avut o reactie neasteptata la declaratia presedintelui Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, potrivit caruia Romania nu va intra in Schengen la 1 ianuarie 2014. MAE sustine ca, dincolo de substrat, lidrul european a reconfirmat practic pozitia cu privire la indeplinirea in totalitate de catre Romania a cerintelor pentru aderarea la spatiul Schengen.

MAE: Declaratiile presedintelui Barroso au fost preluate INEXACT de presa.

Ministerul Afacerilor Externe arata ca declaratiile de luni seara, 11 noiembrie, ale presedintelui Comisiei Europene, Jose Manuel Durao Barroso, facute la un post privat de televiziune din Franta, au fost preluate inexact de presa din Romania. Citeste si: Barroso: Romania nu va intra in Schengen in 2014 Presedintele Barroso a reconfirmat, practic, pozitia de fond a Comisiei Europene cu privire la indeplinirea in totalitate de catre Romania si Bulgaria) a cerintelor pentru .

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2302 seconds )