Libnet.ro
UNICEF

08:30

Interlopul Vitalie Proca a fost condamnat la 12 ani si jumatate de inchisoare in Romania

Adevărul Adevărul,
Interlopul Vitalie Proca a fost condamnat la 12 ani si jumatate de inchisoare in Romania

Cetateanul moldovean Vitalie Proca, care l-a impuscat in 2012, in cartierul Vitan, pe Razvan Isaila, confundandu-l cu Ioan Dumitru Mironescu, a fost condamnat luni, 25 ianuarie, la 12 ani si sase luni de inchisoare de catre Tribunalul Bucuresti, scrie Mediafax. continuă pe Adevărul

Ucigasul platit Vitalie Proca, condamnat la 12 ani de inchisoare

Cetateanul moldovean care a impuscat un barbat in cartierul bucurestean Dristor, in 2012, Vitalie Proca, a fost condamnat, luni, la 12 ani de inchisoare, insa decizia instantei nu este definitiva.

Cel mai periculos asasin, Vitalie Proca, condamnat la 12 ani si sase luni de inchisoare

Vitalie Proca a fost condamnat la 12 ani si sase luni de inchisoare. Ucigasul, condamnat dupa ce a omorat un om pe strada. Stire in curs de.

Condamnat la 10 ani de inchisoare dupa ce si-a ucis mama cu sange rece

Marius Nita si-a ucis cu mai multe lovituri de cutit mama anul trecut in luna octombrie. Barbatul a fost condamnat pe data de 20 februarie la 10 ani de inchisoare cu executare de Tribunalul Dolj.

Un politist din Alba l-a ajutat pe Alin Simota sa se intalneasca cu familia in timp ce era in arest. A ramas fara serviciu si a fost condamnat la inchisoare

Un politist din Alba Iulia a fost condamnat definitiv la 6 luni de inchisoare cu suspendare conditionata pentru abuz in serviciu. Agentul de politie Lupea Ioan Sebastian a fost judecat pentru ca i-a facilitat, ilegal, afaceristului Alin Simota o intalnire cu familia in timp ce era escortat in stare de arest preventiv.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )